Alu by silure

Autor silure, Rujan 09, 2020, 16:37:44

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Pa leb te...dva tjedna si cekao da ga isprobas...di sad zuris  :rofl2:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

feco

Tako i moj skače . Zbog čega je to ? Šta tu treba podešavati ?
Ima li netko volje za objasniti ? :sha:
BRZO I BEZ VEZE

silure

A jbg sad se vatra upalila,ocu ulovit 55  :stripii:skakat po valovima, hodat okolo po njemu, pa ja sam samo sjeo otisao na vez i trk doma pa nisam uspio ni obrtomjer popratit ni nista prvo sta je bilo upalio gps prije nego sam iz auta izaso i tako mi osto u đepu sreca pa pamti rezultate..nisam se ni upozno kakav je na sidrenju i stabilnosti  nist ne znam sutra ja idem poslje rucka

silure

Visina motora,nagib sam ja namjestio ili ti trim to sam morao na 1 rupu stavit sto nije dobro ali samo do veza, moram par milimetara mozda cak podici motor, ili spustit,ali od kolege alu se tako ponasao dok nismo 2 cm digli..a kod mog proslog sam morao spustit 2..i naravno uskladit trim, meni je u jednom trenutku toliko skakao da imam osjecaj da mi cijeli camac iskocio kad uhvati ritam.. Strava

maverick

A od lose podesenog trima , do visine motora , raspored tereta...da se nastelati...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ma znam da, iza 2 akumulatora i sve zivo a napred samo pribor, sidra i sitnice.. Los raspored a i sve drugo, a slatke brige

ZeroCool

Citat: feco  u Listopad 31, 2020, 18:10:35
Tako i moj skače . Zbog čega je to ? Šta tu treba podešavati ?
Ima li netko volje za objasniti ? :sha:
. Nije ti na trimu dobro podešen i moj je tako skakao kao lud .....prelagan je napred i radi toga skace....treba ga na trimu za rupu ili dve spustiti....

feco

Sad sam se sjetio, jedan prijatelj mi je u vezi toga rekao da bi pomoglo ako se motor odmakne od zrcala  nekoliko cm. Nisam to probao.
BRZO I BEZ VEZE

Rap

Imas podesavanje na samom motoru.Nekoliko rupa i “granicnik” koji ise stavlja gore ili dolje (vise rupa); kada ga podesavas (stavljas u odredjenu rupu) stavllja motor u odredjeni polozaj u odnosu na krmu.Laicki receno

ZeroCool

Citat: feco  u Listopad 31, 2020, 21:14:48
Sad sam se sjetio, jedan prijatelj mi je u vezi toga rekao da bi pomoglo ako se motor odmakne od zrcala  nekoliko cm. Nisam to probao.
. Jp ti resava sve probleme sto se tice skakanja

Rap

Nema li feco 5-6 Ks?Ispravlja li to JP?

feco

BRZO I BEZ VEZE

ALU-bel

Trim rijesava skakanje ili ti tapsanje... camac 5 metara je malo zajeban za namjestit trim ako nije elektro.

ZeroCool

Citat: ALU-bel  u Listopad 31, 2020, 22:21:53
Trim rijesava skakanje ili ti tapsanje... camac 5 metara je malo zajeban za namjestit trim ako nije elektro.

uh na svojoj kozi sam osetio kako je bez elektro trima tesko podesavanje ni posle 2 meseca jos nisam ustimao sve kako treba....sve vise razmisljam o nabavci el trima ako do tada ne prodam motor pa uzmem sa trimom....

alex7777

Aj nehebite buve u letu nikakav jack plate nerijesava tapsanje samo trim (NAGIB MOTORA) e ako nema zadnja glava iliti zrcalo bar 16 stupnjeva kut e onda moze doc do problema jer nemozes podbit motor a dlaka fali  :pirate: