Favoriti za bucova

Autor Greys, Veljača 10, 2013, 12:57:35

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Jožef1

Citat: marin.sk  u Ožujak 04, 2013, 21:02:41
...meni jako draga boja....  :))

Ove su odlične kako za bucova tako i za štuke :thumbsup: Zanimljivo, osobno bucove lovim živim kederom (sabljarka) 10 i više cm, uz samu obalu na grunt, samo što zabacijem kojih desetak metara od sebe.
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

mossi

Dobio sam pre neki dan od mRve jednu zaru tonuću!
Da li neko ima iskustva sa takvom vrstom zara!  :help:

Danas sam je samo okupao da vidim kako to čudo radi.
Nešto kao subwalk, lepo se baca, ide dosta plitko (ako se počne motati odmah).

ljuska

moj arsenal za bolena a posebno volim ovu donju moj ručni rad koja je izuzetno lovna

Jožef1

život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

Greys

miha

Citat: mossi  u Ožujak 20, 2013, 17:18:32
Dobio sam pre neki dan od mRve jednu zaru tonuću!
Da li neko ima iskustva sa takvom vrstom zara!  :help:

Danas sam je samo okupao da vidim kako to čudo radi.
Nešto kao subwalk, lepo se baca, ide dosta plitko (ako se počne motati odmah).
mislim da češ imati krasnih trenutaka s njom (mislim na zaru)

mossi

Još samo provera na terenu,
ali mislim da će to biti jako dobar favorit!

Greys

mlb

Moji omiljeni za sada thrill 7 i 9!! :headbang:

zvona

kod mene na savi gdje inace pecamo bucova itd ima ih čudo jedno od njih 30 koje si vidio da se zaletilo i doslo varalici na 10cm okreni se i ode..nekuzim u cemu je kvaka.. baco sam sve sto sam imao u kutiji i nevrijedi nece e sad u cemu grijesim . 

ljuska

probaj biti neprimjetan na obali, brže vuci varalicu stavi predvez od fluorocarbona meni to nekad pomogne

miha

jel imaš sjenu na vodi jel sunce sa leđa

zvona

vecinom nebude sjena na vodi.. idem stalno na vodu.. ujutro u podne iza podne.. bas sam se maloprije vratio s vode.. iskušavao sam sve čak sam si nahvatao bjelica i njih probao blinkerat ali uzalud..stvarno nevjerovatno..nas 3-4 ima koji blinkeramo stalno i svi nam je isto..bacaju se u krugu oko 50m ganjaju kedere ali nase mamce samo pogledaju i odu..pokusavo sam brze vuc varalicu i povrsinski i dubinski ma kaki.. nista..samo trzne ponekad i to je to.. od najmanje 20-30 zaleta na varalicu 1 ulovim..

Juzba

Predpostavljam da tu gdje lovite nije brza voda, neki liman, mirnjak, tu ga je jako teško dobit na bilo šta, probaj mušucu ili manji strimer.
Zakači kašikicu za bucova ili vobler a na 70 - 80 cm ispred podveži strimer ili veću mušicu tako da skakuće po vodi dok vučeš, to bi moglo paliti :icon_thumright:
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

zvona

baš naprotiv brza je voda ima kamenjar i veliki bajer od zemlje uzvodno gdje pecamo pa još vise ubrzava vodu..pokušat cu to kad si kupim mušicu sutra cu do trgovine pa cu vidjet sta ima.. bas je frustrirajuce kad se zalecu na varalicu a nece da zagrize  :angryfire:  i vjerovatno se amur poceo izbacivati to nisu istine kad lupi po vodi strava.. vjerovatno je on???