propeler

Autor maverick, Veljača 10, 2013, 22:29:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alex7777

stignes al prije tebe ja dodjem i ovatam  :stripii:

maverick

Pol pitcha je mozda 200 okretaja...sad da li gubis na brzini...ne znamo jer ne znamo na koliko si se okretaja vrtio ili vrtis sa starim...A pusti Alexa prvog, nece ti pohvatati ribu vec ce ti pokazati mjesto di riba radi kad se prvi usidri  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

Citat: alex7777  u Rujan 12, 2021, 22:42:26
stignes al prije tebe ja dodjem i ovatam  :stripii:
vi današnja dječurlija samo bi nekud letjeli :stripii:

ZeroCool

Razmisljam o ovako necemu, da stavim na mog mercury-a  jel neko probao ?

maverick

Nisam probao, gledao...nisam uopce nasao podatak koliko su te trkaće elise drukcije u odnosu na standard i koju bih veličinu trebao...kontam da se to neisplati gađati ovako napamet
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

A neko mora prvi probat :stripii:

ZeroCool

Citat: maverick  u Prosinac 20, 2021, 17:43:14
Nisam probao, gledao...nisam uopce nasao podatak koliko su te trkaće elise drukcije u odnosu na standard i koju bih veličinu trebao...kontam da se to neisplati gađati ovako napamet

slazem se da je skupa igracka za nagadjanje..... Dosta  videa sam pogledao da su jako brze i velike brzine se dobiju sa njima.....a mnogo veci korak ide nego ove standard

ZeroCool

Citat: ljuska  u Prosinac 20, 2021, 17:56:34
A neko mora prvi probat :stripii:

svrbi desni dlan a i zulja me nesto dzep  :stripii: :stripii: :stripii:

šajzika

Kao da sam primjetio da uleces i u drugo plovilo? Mozda i grjesim :stripii:
Audentes fortuna iuvat

ZeroCool

Citat: šajzika  u Prosinac 20, 2021, 19:59:56
Kao da sam primjetio da uleces i u drugo plovilo? Mozda i grjesim :stripii:

gresis sigurno ovaj nebi menjao nema sanse... za moje potrebe idealan kad sednem i dodam gas nista lepse :D

Mljeveni

Jeli ima netko link gdje mogu naruciti elisu?
Potrebna mi je elisa
Honda BF 20
9 1/4x10 (4pera)
Jesu neke “zamjenske” ok za uzeti, koji proizvodac?

BeGo

https://adriaprop.hr/

Ja i par kolega smo ovdje uzimali Solas elise i dobro su se pokazale. Posalji upit pa vidi s njima. Brzo odgovaraju na mailove a mozes se i posavjetovati s njima.

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk

Mljeveni

Citat: BeGo  u Veljača 05, 2022, 17:58:43
https://adriaprop.hr/

Ja i par kolega smo ovdje uzimali Solas elise i dobro su se pokazale. Posalji upit pa vidi s njima. Brzo odgovaraju na mailove a mozes se i posavjetovati s njima.

Poslano sa mog SM-G986B koristeći Tapatalk

Hvala!

ljuska

Ljetos oštetio elisu kupio solas novu  , oštečena ostala za rezervnu pošto mi nova ima neki čudan zvuk kad otpustim gas malo sam se igrao sa starom