propeler

Autor maverick, Veljača 10, 2013, 22:29:16

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

ZeroCool

Citat: alexdja  u Veljača 27, 2022, 18:29:24
Citat: ZeroCool  u Veljača 27, 2022, 07:40:55
jel to sa sperovim camcem ides toliko?  :stripii:
Ne nego s ovim:

https://pecaros-os.com/index.php?topic=6295.msg194363#msg194363

Kakav šper, ne kapiram?

sorry nesto sam pomesao mislim da imate sperov camac...pa dobro motor je ipak 60ks tako da je i brzina fina za takvo plovilo

pajdo77

Ima Alex na forumu,odatle vjerovatno zabuna,on ima drvo ako se ne varam

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

ZeroCool

Citat: pajdo77  u Veljača 27, 2022, 20:14:13
Ima Alex na forumu,odatle vjerovatno zabuna,on ima drvo ako se ne varam

Poslano sa mog SM-A202F koristeći Tapatalk

da sa njim sam pomesao a ja idem u klasu 40ks, vi ste ipak svi klasa iznad sa ovim mesavinama 40/60  :crybaby2:

alexdja

Moj čamac je 280kg težak (nema konzolu)...

Sa 40 bi to bilo sasvim pristojno, ali ne bi išao baš tako...

60 je taman, a proizvođač kaže i max...

:hi:
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja sam stavio na elan neki dan novi propeler 9 1/4 ×11 na mog Johnsona. Dal će to ić ili ne boli me tratinčica,meni bitno da nije sav ausvinkl pa da mi ne shebe osovinu il tko zna šta,ovih dva km što mi je radijus kretanja mogu veslat i ispalcem ak nešto rikne

maverick

Denis je kupio još jednu inox elisu...mislim da sad imamo sve  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Citat: pajdo77  u Veljača 18, 2025, 20:34:17 Ja sam stavio na elan neki dan novi propeler 9 1/4 ×11 na mog Johnsona. Dal će to ić ili ne boli me tratinčica,meni bitno da nije sav ausvinkl pa da mi ne shebe osovinu il tko zna šta,ovih dva km što mi je radijus kretanja mogu veslat i ispalcem ak nešto rikne
Da, najbitnije je da nije smotana

mossi

Ta Denisova elisa je za Mercury?

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

maverick

mossi

Ovde ne piše Yamaha..

maverick

Ni ne mora da piše  :stripii:

mossi

Ma bitno da paše!

maverick

Vani kad biras prop..biras pitch i srce posebno..  ovi naši su svi isti...pašu za sve motore u toj klasi

mossi

Danas se išao provozati, malo i pecao.  :takoje:

Sa novom inox 13 Solas elisom ponovo sam išao 5750rpm brzina 56km/h pun, težak, sa gomilom algi..

Ali za deonicu gde sam trošio 10-11, nekad i 12L potrošio sam 7.5L !!!!

Ja sam oduševljen. Da mi i max brzina kad budem čist i lagan bude oko 60km/h, to mi nije bitno.. 33% uštede u gorivu mi ovog momenta izgleda neverovatno!  :eek: