Prognoze i upozorenja

Autor mossi, Ožujak 13, 2013, 08:45:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

šajzika

Kod mene je ljepo suncano . 17 stupnjeva. Ja u kratkima pijem kavu na terasi
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Pa gdje ti danas stanuješ skitnice?

šajzika

Gore na ivan sedlu kraj sarajeva.  Preljepo vrijeme. Priroda. Potocic zubori krajem.
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

I ti si znaš napravit da ti bude dobro :ok:,ovdje muljavo,tmurno baš onako depresivno.

Žorž

Citat: šajzika  u Veljača 03, 2016, 10:14:16
Gore na ivan sedlu kraj sarajeva.  Preljepo vrijeme. Priroda. Potocic zubori krajem.
Opa,danas smo poetski raspoloženi :clap2: U NS mrljavo i relativno toplo za sada :hi:

Slaven

Pazi da ne shebes retarder kad budes iso dole :stripii:

šajzika

:stripii: prirodno sam ja retardiran tak da cu vec nekako stat
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

Ako se po jutru dan poznaje čeka nas još jedan usran i kišovit vikend :veryangry:

maverick

Navodno ce sutra biti bez kise
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

DIDAPATAK

..moram izdati upozorenje za sutra 14.02...područje z.luke ..i parsto metara okolo..moguće jako zagađenje bukom i dimom..budim Tohija iz zimskog sna  :uf:  :stripii:
.. :baba:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Dida to za Valentinovo vozi gospoju na romantičnu vožnju,ono gondola ala "dida" veslanje i pjesma ljubljenoj :clap2:

Rap

Ipak je sutra dan zaljubljenih Dida i Toha  :love3:

maverick

A ne...on provodi valentinovo s onim koga najvise voli...s čamcem...ja sam sutra s Jurom i Ćavom  :stripii: :stripii: a valjda ce doci i Buhin  :stripii: i nadam se da ce nam sijati sunce...i tako to  :stripii:

Rap