K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

tole

rj

fali stipi još puno toga u parteru.... imao je pun qurac prilika da završi polugom na ruci...
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Ja oduvijek volim Huntov stil borbe...puno daje puno prima, no i na njemu se vide godine i tih 120-130 kila...ovdje je brzina i sprema presudna. Čudi me sto sudac ostavi da se stari šampion maltretira ovako dugo
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

bb

Citat: rj  u Svibanj 10, 2015, 12:51:40
fali stipi još puno toga u parteru.... imao je pun qurac prilika da završi polugom na ruci...
slažem se fali mu i poluga i udarci nogom,ovako protiv velasqueza nebi dobro prošo ako ide na pojas,ali svejefno svaka čast

rj

udarci nogom u parteru nisu bili mogući hant je znao zašto drži ruke na podu

dravski pecaros

iskreno u 4 rundi svaki mal bolji borac bi ga razbi u 10 sekundi kad su bili u parteru a ovaj ga nije uspio nakautirati

maverick

Ima i tu nesto ali Hunt je jedini borac koji moze primiti toliko udaraca.....mada nisam siguran koliko stipe ima razoran udarac...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

nisu to bili razorni udarci teško je tako nokautirat ozbiljnog borca ali mu se poluga nudila sama

tole

a meni se nekako čini da ga je baš htio našaketat........ne mogu vjerovat da ga je cijelo vrijeme htio u parteru a da ne zna radit ključeve  :takoje:

zujalo

bb

uglavnom moje skromno mišljenje da prvaku još niko nije dorastao

zujalo

maverick

Kugla

A rekao sam odmah poslije meč da je trebalo biti neriješeno, onako nakon pogledane borbe, no odluka sudaca se neće promjeniti, možda ipak dođe do novog meča

zujalo

nece crnjo nije navikao se boriti s nekim ko nije prodao ili se zna tuci