K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A jbg sta je htio....kao Isus da s jednim kruhom nahrani 17 ljudi  :stripii: Konta konobar da ovog bole riba za račun pa nakenjao se malo previše  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Luckycarp

Ima pravo... jbt, pa zar moras svaki put pregledavati racun samo zato sto ljudi misle da imas malo vise love, pa te idu oderati?  :violent1:

Get allways a Lucky-carp

maverick

Vaso je opak...9 sec da razhebe i protivnika i ring  :uf:

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkestrah

Mada uglavnom Vaso "psihopata" dobiva po tamburi...ali da je Crnogorac showmen, apsolutno!
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

dus

bb

Cain je pao,žao mi je ali fabrizio verdum je novi ufc prvak.

Kugla

Da ne otvaram novu temu, iako bi ova legenda to zaslužila, Bruce Lee  :ok:

mata postar

baš sam razočaran. da se bore po pravilima pride werdum bi dobio šutku po glavi i nebi se usudio ići na gušenje

rj

izgleda da je tih 3500m nadmorske visine Vaskez puno teže podneo
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

Kugla

O susjed hvala na info, a gle radili su istraživanja da sve što je u americi hit za par godina dođe kod nas, kako si se ti bavio uzgojem evo suradnje na vidiku  :ok:

pajdo77

Nisam poklonik tih sportova jer mi jednostavno nije jasno kako se kao pobjednik može veseliti što je nekom polomio vilicu i ostavio ga u lokvi krvi sa tko zna kakvim ozljedama mozga. Čudi me da ima i toliko poklonika koji masno plaćaju da sjede u prvom redu tako da bi vidjeli sa pola metra kako nekom puca arkada. Da me ne shvatite krivo za mene nije sport niti umjetničko klizanje,skakanje na trampolinu i takvi "svileni" nazovi sportovi. Ne zovu uzalud atletiku kraljicom sportova,sam protiv svih i protiv centimetara ili štoperice pa pokaži koliko vrijediš. Mitinge bi mogao gledati vječno ali ovi naši ne znam zašto prenose preponsko jahanje koje ima dva poklonika u državi a djevojku koja osvaja sve što se može u disku spomenu dvije sekunde u sažetku sportskih informacija. Mora da sam ostario pa nisam u trendu.

rj

Nisam poklonik tih sportova jer mi jednostavno nije jasno ......

to je i odgovor na ostatak poste ...neshvaćam ....sinhronizirano plivanje ....kriket....to ni negledam
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom