K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Po meni meć nije bio na nivou kakve su njih dvojica do sada odradili, ali ipak ulog je velik pa su malo i usporili, ali odluka sudaca nije po meni realna, realno bi bilo neriješeno

mario123

prodali nam maglu.
oni se grle i ljube prije zadnje runde.
Ovo je sve namjetsteno zanimljivije je gledat umjetnicko klizanje od ovog boxa.
Ovu dvojicu skupa bi onaj stari tyson iz publike ispizdio u 2 runde. Onaj mayweter slavi cim je zavrsilo vec zna da je pobijedio, a pakiao koji je bio bolji zbunjeno gleda i onda skuzi da neslavi i digne ruke da ispadne da se nada pobjedi, a covjek bio bolji u cijelom mecu.
Ovo je uzas okrenili preko milijardu dolara na ovom sranju KATASTROFA.

maverick

Citat: mario123  u Svibanj 02, 2015, 17:04:33
Ovi od 100kg su tromi i mečevi su dosadni skroz

Ja imam 100 kg...i doista nekad znam biti zanimljiv  :stripii:  :stripii:  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkestrah

Citat: Darkestrah  u Svibanj 02, 2015, 22:26:19
Citat: Kugla  u Svibanj 02, 2015, 14:34:07
Citat: Darkestrah  u Svibanj 02, 2015, 10:44:39
Mislim da si pomjesao omjere?! Vise love ce ubrati black Floyd
Moguće, ali tako su rekli na vijestima, osobno svejedno mi meni ni u đep ni iz đepa.  :ok:

...mislim da bi ovo moglo biti 12 rundi makljaže pa na bodove, Filipinac mora nokautirati ili :pottytrain2:

Heh, samo bez makljaže, dojam da je Filipinac bio bolji stoji, statisticki Floyd bolji...dosadna borba, nema više tog boksackog meca zbog kojeg ostajem budan cijelu noc...blaženi UFCe :notworthy:
I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

zujalo

crnjo po onom videu gore ima prvu prodanu,jednu lakat,drugu glava,zadnja ocita nastimaljka tj trebo je biti kaznjen jer sudac nije rekao fajt
ostali mecevi prve 3-4 runde gubi totalno i onda caparapa
drugim rjecima neko ga gura i placa masno za pobjede ,a nije ni cudo stvorili su meceve od preko 100milja po borbi
ako ovi drugi nepobjedi ,nisam pogresio sto sam prestao gledati te kečere boksacke prije 10 god

zujalo

roj nelsonu trebaju snimiti ruku da nema olovo u njoj ,jedno 20 kila olova :))
kako je ovi 5 zadnjih pokosio ono strava

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

šajzika

Opet ce na forumu bitii live ?
U kolko je sati tekma ?
Audentes fortuna iuvat

bb

Hunt je legenda al previše sere,volio bi da ga Stipe nokautira i to pošteno.

bb

maverick

raso

Ono sa Mirkom je bila dječija tuča naspram ovoga. Ovo je bio masakr motornom pilom 12 dio :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

maverick