K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

Citat: Kugla  u Rujan 23, 2018, 16:50:38
Preveliki spektakl da bi ga Joshua rušio u prvoj rundi, a mogao je jer kad je odlučio završiti odmah je to riješio

nema nikakih osnova da bi Joshua taktizirao i primio dobre batine u prve 3--4 runde..Povetkin tu nije došao jel mu se neko smilovao nego je bio 2 na listi izazivača i samim tim dokaz da je vrhunski borac.... Povetkin je imao snage i koncentracije prve 3-4 runde i zbog toga je dominirao čim je to palo Joshua je iskoristio to i riješio borbu

Kugla

Ma dečki sve 5 pa opet kažem svatko ima svoje viđenje ove borbe i ok  :ok:

maverick

Tad, nismo ni znali da postoji aj sport...ratne godine pa se nije pratilo ništa. Tek kasnije smo saznali da tamo neki Hrvat ima uspjeha za nas tad u novom sportu...Nedavno sam čuo za tu njegovu tuznu priču...kao i vecina boksačkih velikana i njegova karijera zavrsava nazalost na ruzan način...Nadam se da da ce to sve ipak zavrsiti pozitivno.....mada i njega je zivot odveo nekim čudnim smjerovima...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

dva podatka koja puno to govore

Cikatić je prvi sportaš koji je podigao hrvatsku zastavu nakon osvajanja nekog natjecanja

1989. godine njemački časopis "Karate Budo Magazine" dodijelio mu je nagradu "ZLatna rukavica" te ga proglasio najpopularnijim u svijetu borilačkih športova, iza njega su završili Jean-Claude Van Damme i Chuck Norris.

dravski pecaros

pobjeda Mirka Filipovića  :boxing: :boxing:

maverick

Roki je klasa ispod...hrpa sala...a Mirko standardan...lakat je sjeo školski
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

maverick

dravski pecaros

jedan moj prijatelj koji mi je rekao da če Miočič izgubiti od Daniela Cormiera prati UFC  stalno prognozira mi ovo

Cekao sam ovo 3 godine! Rekao bi da je 3 godine prekasno ali zapravo je samo slasnije. Jer sam prije 3 godine tvrdio da bi Khabib ubio Conora od batina i vukao ga po ringu 5 rundi. Sutra cemo vidit dali sam bio u pravu ...

dravski pecaros

super borba ali tužno i žalosno kako prvak napravi sranje... kaos i ružan završetak super noći  :no: :no:

Masovna tučnjava na UFC-u 229: Habib zagušio Conora pa izazvao potpuni kaos i ostao "bez" pojasa!

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/mma/ufc-229-gledaj-uzivo-na-gol-hr-u-i-novoj-tv-najveca-borba-u-povijesti-habib-protiv-mcgregora---532793.html

maverick

Borba...onako...mislim da je Conor izgorio...u prve dvije runde se potrosio na obranu....mada...nije bilo onog žara u očima koje vidim kod njega...Ono poslije...sramota za obojicu...

maverick