K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

iskreno strah me povratka MIOČIĆA...mislim da neće biti više ni blizu kao prije  :no:

maverick

A jbg...tu će se vidjeti koliko je veliki...porazi su dio karijere kao i pobjede...tko zna
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

još 2 dana

BOKS: WILDER VS. FURY
PRIJENOS | SAD/ HRVATSKA | 2018

RTL

NEDJELJA, 2. PROSINCA UŽIVO U 3:30, SNIMKA U 14:30 SATI

Neporaženi teškaši u međusobnom srazu traže put do vrha

Neporaženi WBC prvak Deontay Wilder i britanski povratnik Tyson „kralj Roma“ Fury susreću se u Staples centru, u Los Angelesu 1. prosinca u meču koji ćete moći pratiti uživo u noći sa subote na nedjelju u 3:30 sati, a snimku pogledajte u nedjelju od 14:30 sati na RTL-u uz komentare Antonija Vuksanovića i Marija Preskara. Pobjednik u ovom žestokom okršaju teškaša borit će se 13. travnja na Wembleyu iduće godine s Anthonyjem Joushuom, koji žarko želi jedini pojas (WBC) koji mu nedostaje (IBF, WBA i WBO naslovi u njegovom su vlasništvu) kako bi postao apsolutni prvak svijeta u teškoj kategoriji.

Svi se sjećamo senzacionalne pobjede Tysona Furyja protiv Vladimira Klička, koju smo mogli pratiti na RTL-u, kada je osvojio WBA, IBF, WBO, IBO i linearni naslov prvaka u teškoj kategoriji, samo da bi mu svi bili oduzeti, uključujući i boksačku licencu. Naime, nakon  toga najvećeg trijumfa svoje karijere 2015., Furyja su zadesili osobni problemi, bio je narušenog psihičkog zdravlja, pao je na testu na droge te je priznao da je koristio kokain kako bi potisnuo depresiju. No, Fury se vratio ove godine da bi nanizao dvije pobjede protiv, doduše, protiv neravnopravnih protivnika – Sefera Seferija i Francesca Pianetija, a meč s Wilderom bit će mu prvi veliki test. Kao što znamo, Fury je rodom is Wythenshawea, Manchestera te je u profesionalnoj karijeri ostvario savršen rezultat – 27 pobjeda, bez poraza. Tridestogodišnjak je visok čak 205 cm, raspona ruku od 216 cm.

Njegov protvnik Deontay Wilder tri je godine stariji i 4 cm niži s 211 cm rasponom ruku. U 40 profesionalnih borbi (čak 39 nokauta) također ima savršen rezultat - 40 pobjeda bez poraza. Wilder je od 2015. prvak prema WBC-u te ga mnogi vide kao drugog najboljeg boksača svijeta nakon Josuhe. Poznat je po iznimnoj snazi udarca i nevjerojatnim postotkom završnih borbi nokautom – 98%, od čega je 19 borbi završavao već u prvoj rundi. Prema rankingu boksačkih profesionalaca, tj. Transnational Boxing Ranking Boards, magazinu The Ring i BoxRec, Wilder je drugi najbolji teškaš svijeta, koji je ove godine u iscrpljujućoj borbi svladao neugodnog Luisa Ortiza nokautom u 10 rundi i tako ponovno obranio svoj WBC pojas, koji će, ako ga zadrži nakon Furyja, Joshua imati i te kakvih problema osvojiti.

Mada je Fury vještiji boksač, koji zna izbjeći udarce koristeći razne varke, Wilder je svakako favorit ove borbe, koji bi, ako udari na pravi način, Furyju mogao stvoriti velike probleme. Pun samopouzdanja, Fury tvrdi da je jači no ikada i da, ako se mogao oduprijeti samoubilačkim mislima, može i Wilderu. No, borio se svega šest puta u četiri godine i nedostaje mu pravih borbi, kao i ozbiljnih suparnika, dok Wilder razornim udarcem može nokautom, za koji je pravi stručnjak, brzo završiti borbu te se ima snage vratiti iz teške pozicije, što je pokazao u borbi s Ortizom, kada je trijumfirao kao pravi šampion.

maverick

Gledam Furija u ovom naguravanju...još je ostalo dosta masnih naslaga iz proteklih godina nesportskog života...živo me zanima koliko mu je to uzelo...i da li će to biti onaj Fury na kojeg smo navikli u zadnjem meču

dravski pecaros

baš onako očekujem borbu nestrpljivo..uvjeren sam da neće biti naguravanja i hvatanja u klinč... bit će otvorena i udaraćka borba...

moja prognoza da će  Wilder pobijediti prekidom  do 6 runde  :hi:

maverick

A onako, prognoza ti je realna, mada kladionice vise naginju k Furiju...ja bih volio da Cigan pobjedi zato sto bi to zahuktalo dosta toga na višem nivou...Ali bit ce "sam" ovaj put..bez oca u kutu...tko zna na sto ce to sve izaci ali bićemo budni i navijati...čak mozda posjetim i kladionicu , cisto da zaradim za novu rolu  :stripii:

dravski pecaros

Fury je iznimno fizički jak i izdržljiv što je dokazao protiv Klička ali pitanje u kakvoj je on trenutno fizičkoj spremi

Wilder je tehnički i udarački  puno bolji boksač ... i tu mu dajem prednost jel dojma sam da će Fury uči bahato u borbu a onda mu nema spasa je trenutno nema boljega  udarača od  Wildera

maverick

dravski pecaros

ja budala od 3 sata gledam sve borbe...  :rofl2: :rofl2:

dravski pecaros

svaka čas obadvojici na otvorenom i poštenom meču  :notworthy: :notworthy:

iznenadio me Fury koliko taj može izdržati i na koji način boksa...

Wilder  je dokazao da je strašan udarač  :boxing: :boxing:

maverick

Fury je dominirao...Wilder pokazao u 12  toj rundi koliko je jak udarač...jedan od boljih meceva teškaša koje sam gledao...pošteno neriješeno pa nek se peglaju opet  :stripii: