K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alex7777

obozavam fedora uvijek i uvijek to castan sportista i u pobjedi i porazu mislim da ce ovo rijesit i najavio je mirovinu  :ok:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ma daj. Nije mi jasno zašto se legende ne povuku dok su na vrhu već si dozvoljavaju ovakve blamaže. Jasno mi je da u ovom za mene nazovi sportu i kad si u naponu snage moze odlučiti jedan udarac ali koji mu k...c treba da ga sa 42 godine tuku ko početnika? Odi brate dok si bio bulja a ne da zbog par dolara tobom metu pod. Ako do sada nije strpo lovu u džep onda ga hebi. Čisto sumnjam da ga nakon toliko godina i dobijenih batina još pere adrenalin pa zato ulazi u arenu.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

maverick

Takvi ljudi su uspjeli zato sto su imali extremnu volju...vjerojatno je ima i sad ali godine ne prate tu volju...A ni lova nije nesto na sto je covjek gadljiv. Velik je bio...velikog ce ga i zapamtiti...samo rijetki su ostali nepobjedivi....a nama koji gledamo uvijek kad je takav mec ostane nada da ce biti pokoji bljesak..jbg...steta... :uf:

Astacus

Mislim da mu je vrijeme da si kupi
par štapova pa polako ...
Tko je jedanput bio u toj našoj drevnoj šumi s onim divnim stabarjem, spravnim, čistim i visokim, kao da je saliveno, taj je ne može nikada zaboraviti ...    J.K.1888.

dravski pecaros

danas na RTL  :boxing:

22:00 MMA: Brčić vs. Kakhorov, Neferanović vs. Menzel 15
prijenos
22:45 Boks: Cheeseman vs. Garcia 12
prijenos

maverick

maverick

maverick

alex7777

maverick

Nisam gledao...zaspao sam...pogledacu veceras a drago mi je da je pobjedio