K-1, MMA i OSTALI SLIČNI SPORTOVI

Autor maverick, Ožujak 15, 2013, 20:18:18

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

alexdja

:boxing:

Hteo da postavim, ali ne nađoh temu...
       Nema više divljeg bučka. :no:

mario123

Ovi od 100kg su tromi i mečevi su dosadni skroz,sve ide na silu i na snagu.
Jucer na novoj su rekli podatak da ovaj filipinac uputi 7 udaraca u sekunti. Ko god kaže da su pijetlići je u krivu.Prije bi te taj uhvatio i ubio boga u tebi nego neki od 110kg.Nije sve u visini i težini ova dvojica da su višlji recimo bar 185 a ne 170 ili 165cm koliko već  ispizdili bi onu braću klićko da se ovi nebi stigli niti okreniti u ringu.
Možda nemaju toliko jak udarac ali primit njih 7 u sekunti je jako teško podnjeti. I još su rekli podatak da uputi preko 100 udaraca po rundu to klićko ne napravi za 12 rundi.

bb

Darkestrah

Citat: Kugla  u Svibanj 02, 2015, 14:34:07
Citat: Darkestrah  u Svibanj 02, 2015, 10:44:39
Mislim da si pomjesao omjere?! Vise love ce ubrati black Floyd
Moguće, ali tako su rekli na vijestima, osobno svejedno mi meni ni u đep ni iz đepa.  :ok:

Krivo si cuo, omjer si dobro napisao (60-40), ali si zamjenio likove :D

Ipak bi bilo cudno da "izazivac" pobere vecu lovu...mislim da bi ovo moglo biti 12 rundi makljaže pa na bodove, Filipinac mora nokautirati ili :pottytrain2:

I da se referiram na ovo o teškoj kategoriji, ako je nekome gledati Kličkove borbe gušt onda ga iskreno žalim, neki dan nije bio ni blizu da nokautira lika koji boksa tek od 2009e (a 2015e vec ima borbu za naslov :toothy12: ), toliko o teškoj kat. i konkurenciji koja tamo vlada, era velikih meceva teškaša je završila ima skoro dva desetljeca :red-card:

Ja ostajem budan za ovo :notworthy:

I love the smell of napalm in the morning. Smelled like...victory.

maverick

I meni od kad nema Taysona teska kategorija bas nije nimalo zanimljiva, a ova dva pjetlica sigurno ce se fino pošorati....ako ne bude nekih kalkulacija i budu tamo iz visih interesa, jer ovake borbe ne samo da nose novac u prvom mecu vec i u uzvratu  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

ebo šampiona koji se cjeli meč brani i trčkara po ringu ...filipinac je bio bolji
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

bb

tole

s obzirom koliko je love u pitanju ne može se ni očekivat drugačije :no:

raso

Kako sam sretan što sam zaboravio naviti sat :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

maverick

http://gol.dnevnik.hr/clanak/mma/video-zapisnik-rjesava-kontroverzu-evo-tko-je-zadao-vise-udaraca---383444.html

A mislim da je to Mosley najbolje komentirao

„Moj sin je gledao meč na televizije i bodovao je 8:4. Moj je rezultat nešto bliži, ali to je to. Mislite li da je ovo gotovo?“ upitao je Mosley misleći na mogući revanš o kojem se već počelo pričati.
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

rj

ovo me podsjeća na onog sjedog crnca i njegove kuhinje  :pirate:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

dravski pecaros

Citat: rj  u Svibanj 03, 2015, 07:48:58
ebo šampiona koji se cjeli meč brani i trčkara po ringu ...filipinac je bio bolji
u potpunost se slazem..filipinac je dao svoj maksimum...