Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

majstor

Haha, svaki dan trpim uvrede na račun moga bokca od Alfe. Te su susreti alfista svaki dan ujutro kod mehaničara te nema navigaciju jer se uvjek pokvari kod kuće, te reci nešto pokvareno - Alfa Romeo. Ne živciram se dok u dvorištu imam 5 novijih Audija i BMW-a. Za popravak, naravno. :hi:

retfala

pajdo77

Kako čujem Botas starta prvi ispred Hamiltona  :hi:

pajdo77

Neki link? šta god stisnem ili ne radi ili moram neke prijave pisat.

pajdo77

Upravo voze kvalifikacije u Azerbejdžanu tj to pokušavaju. Jedan krug se zakuca Kubica,metu stazu tri sata,ni krenulo nije evo ti i Leklerka isti slučaj,sad opet metu a dokle će ne znamo. Hebo ti što oni u Bakuu daju silnu lovu samo zato da bi bili u kalendaru a organizacija im je smješna blago rečeno,pa jedan blatobran oni kupe pola sata,uzeli metlice neke tužne pa sve izbjegavaju komadić plastike maknut njome u stranu,valjda misle lakše je onom drugom. Strašno. Ja odustao,nemam živaca to gledati.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Danas F1 u Španjolskoj. Dravski nam nešto kiksa u zadnje vrijeme sa postavljanjem stranica gdje se to može pogledati. Moram doći na tu Karašicu pa mu prihranjivati šarane kamenjem dok peca.

pajdo77

Umro je Niki Lauda,legenda F1.

nele01

Citat: pajdo77  u Svibanj 21, 2019, 08:14:12

Legenda RIP, u filmu RUSH se vidi koji je fanatik (profesionalac) bio.

nele01

Citat: nele01  u Svibanj 21, 2019, 12:32:47
Citat: pajdo77  u Svibanj 21, 2019, 08:14:12

Legenda RIP, u filmu RUSH se vidi koji je fanatik (profesionalac) bio.

Veceras na HRT2 U 21h, prizavo ga ja.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Sutra Monako,Dravski nešto spava u zadnje vrijeme,ako netko drugi ima volje neka stavi gdje tu utrku pogledati preko kompa :hi: