Formula 1

Autor Kugla, Ožujak 16, 2013, 07:42:39

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Tad se uzivalo vise u F1...ustajanje u ranu zoru...topli sendvić s tirolskom... :uf: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Izgleda smo se mi navijaci Scuderije Ferrari, napucali optimizmom previše…
U Maranellu ima još posla…

Max Ferstapen “mrvi”, ne prašta greske, ozbiljna glava :hi:… A izgleda se u Red Bullu jasno zna ko je BR1… Svidjalo se to nama ili ne, tako se titule osvajaju…

madmax

Alonso danas start s druge pozicije

SMT

To je vest :hi:

Zadnji put je bio u prvom startnom redu 2012 godine… Ono sto je još bitnije sam Fernando kaže da ima odličan bolid i da će napasti Maxa u prvoj krivini… Ferstapen je prejak, nema veze kako bude ali svakako je lepo videti konkurentnog Alonsa…
On je klasa :hi:

SMT

400.000 ljudi za 4 dana u Silverstonu…Kapa dole…

Težak i pretezak incident na početku trke… Užas..

Pobeda Sainsa, prva… :clap2:

Kakvo trkanje, Pereza, Hamiltona i Leklera… Izmedju ostaloga i Alonsa i Fetela… Ali ova trojica su pokidala, sa obilascima… Serhio Perez je vozio kao “ besan pas” , ludo…
Ja ovakvu trku u F1 nisam skoro video…

madmax

Tko je točno kriv za sudar odmah na početku?

maverick

Citat: SMT  u Srpanj 03, 2022, 21:08:12
400.000 ljudi za 4 dana u Silverstonu…Kapa dole…

Težak i pretezak incident na početku trke… Užas..

Pobeda Sainsa, prva… :clap2:

Kakvo trkanje, Pereza, Hamiltona i Leklera… Izmedju ostaloga i Alonsa i Fetela… Ali ova trojica su pokidala, sa obilascima… Serhio Perez je vozio kao “ besan pas” , ludo…
Ja ovakvu trku u F1 nisam skoro video…
Nisam gledao...ooo...ima li snimka negdje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Citat: madmax  u Srpanj 04, 2022, 07:14:15
Tko je točno kriv za sudar odmah na početku?

Čini mi se da je Pjer Gasli započeo, nisam bas siguran… Bilo je tu još na startu nepravilnosti i od drugih vozača…

Ali sve je bilo u duhu trkanja… Trkački incident…

Šta je čovek preživeo, gde je bolid završio, to je strasno…

Dzou uglavnom vozi sl trku, tako kaže… Oreol  mu je spasio život…

Rasel je izletio iz svog bolida i odmah trčao do Dzoua, izuzetan gest…

SMT

Lekler pobedio Maxa na njegovoj stazi :clap2: :hi:.. Nekako je pokazao zube, 3x ga je obišao…

Ja moram stidljivo reci da sam navijac ferarija i kao takav sam i dalje skeptik… Sainc bi “smrvio” Ferstapena za drugu poziciju, bio je brzi… Nije uspeo, bila bi to dvostruka pobeda… Nije uspeo jer se zapalio bolid… Sainc mi deluje da ima brzinu svaku trku..Nekako nešto fali kod Ferarija, ne znam šta…

Mercedesi sve bolji :hi:

madmax

Kako je Mercedes sve bolji, tako mi nekako i Sainz sve brži, u par krugova je smanjio zaostatak s 6 na 3 sekunde. I onda sam zaspao zadnjih 10-15 krugova. :icon_puke_r:

SMT

U kvalifikacijama sve deluje jako zanimljivo… postaje kao u moto gp… ja ne znam da li je iznenadjenje ako se kaže da je mercedes prvi… Rasel ovaj put, prvi pool u karijeri.. :clap2: :hi:… Dečko je dobar vozač…Dva ferarija iza… Ferarri je ogroman znak pitanja, ogroman… Po kvalifikacijama ako se gleda, trebao je Lekler biti na Maxovom mestu u šampionatu… Daleko ispred svih… Ko tu “izdaje? Bolid ili vozači? šta će se pre “zapaliti” ? Ne smem reci… u istoriji smo to imali sa Fetelom…

Teško je biti navijač Ferrarija… :hi:

A šta kažu trke? Da Max Ferstapen, mudro cuti i dobija trke dok se drugi bolidi kvare ili vozači odustaju… I dalje mislim da je najbrži vozač u karavanu… Na to kad se greske drugih nadovežu, sve je jasno…Lagano to Max završava, kako i treba …

Ovaj put Max ima užasno loše kvalifikacije, 10-to mesto… Može li ga gore spomenuta ekipa častiti prvim mestom i ovaj put!? Ili bar podijumom!?

Ako to urade, nisu dorasli jednostavno… biće to godina učenja za njih sve… A ustvari i
Max se nešto pita… neće se vozikati sigurno

madmax

Bude dobra trka sutra, još ako kišica padne

SMT

Bila je :hi:

Svi se trkaju a Max Ferstapen pobedjuje :clap2:…Lagano ih je sve nadmudrio sa 10-te pozicije… Ipak je van konkurencije, ne znam ni sto sam sumnjao :clap2:

madmax

Čovjek bez ikakvog filozofiranja osvojio

Kugla

Dobra utrka, Ferari sve pokvario taktikom, Max sve lijepo iskoristio, iako nisam njegov navijač, ali trenutno je najbrži. Drago mi za Mercedes da se polako vrača u formu.