CTS

Autor Rajo, Studeni 18, 2012, 15:29:54

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

faki

Nije mi se busio sa novim štapom, mnogo je lep

borut

U čošku trgovine u italiji gorizia sam nasao blank cts bay master 7 feet 6 do 12 lb  15 do 40 gr i kupio za 50 eura. Dali neko zna nesto o tom blanku. Upotebljavao bih ga  za jigovanje. Ili mozda za vertikal jiging na sladkoj vodi
Mozda neka informacija o opremi za stap  .dali bi bilo za izradu dovoljno 200 eure

maverick

U Srbiji za izradu treba 120-30 eura....imas na forumu kolegu ESOX pa se obrati njemu, on je iz Hr..Osijek
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

borut

Hvala na tom infu
Citam postove pa vidim  da binajviše o cts znao mg servis, pa tko molim ako čita  , da mi da neku informaciju i preporuku  o upotrbi tog  blanka

Lomnica_city

Citat: maverick  u Kolovoz 30, 2014, 14:26:49
U Srbiji za izradu treba 120-30 eura....imas na forumu kolegu ESOX pa se obrati njemu, on je iz Hr..Osijek

Dosta zavisi od opreme, ruke su obicno oko 40€, pa ako se stavi eva to je nesto sitno, a pluta od 15-20€ navise, halter isto kosta nesto sitno ako se ne trazi neki rezani aluminijum ili drvorez, sok kapa isto svega nekoliko €, to skupa je plafon 20-40€, i ako se uzmu neke solidne vodjice, recimo Fuji AlC, i ne trazi kaligrafija po blanku, to je jos 30-40€ recimo, vec za 100-ak € gotov stap (posto on vec ima blank)!!

Pisem iz licnog iskustva, mene je sve to (PB halter, alu sok-kapa) samo sto je bila pluta, ona koju CD stavlja, kod Paje izaslo 100€ skupa, a prethodni stap koji sam radio, u Krusevcu, slicna oprema (ali titanium sok kapa sa evom), neka fensi alkica sa oprugom za kacenje udice i pisanje po blanku cirilicom (u cast onog Rusa koji valjda dizajnira CD-ove, Sabalina, a i mi Srbi je koristimo), skupa 110€!

nodi

da malo oživimo temu, meni danas stigao ss, 9fita, 60gr, kupio ga od kolege prek foruma na neviđeno
to je tak sve dobro i udobno, da sam osto paf
jedva čekam da ga probam na vodi

maverick

Odlična igračka  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kawasaki

Prekrasan stapic  :hi:
Brzi od Bolena.

damir1963

:thumbsup: nije pisano dugo na ovoj temi prenekih dva mj postao sam vlasnik cts elit sd8,6ft75gr od kolege iz zemuna stap mi se jako svidio za jig iz camca pa kad sam video kako je to dobar blank  uzeh i jednog cts revo salt 8,6ft  na18# prvi je rad mg servisa drugi paje cuture iz ns znaci prvi je ostar i brz prokucava na30+metara a drugi sve to ali samo sa malo vse duse posto ide led dunavom dosadno mi pa se malo hvalim pozdrav svim pecarosima

Dukulele

Bogme ja mislim da cu onu svoju CTS batinu prodavati.
Na somove ne idem,  nikad vecu ribu od par kila necu ni upecat, na Dunav necu toliko cesto.  A za te pare si mogu kupit nesto srcu drago.
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

pajdo77

Možeš još koju špagetu da popuniš kolekciju :icon_thumright:

Dukulele

Ma jok, cak sam mislio uzet stvarno neki normalan stapic, evo cak nesto  od tri metera cak! :D

pajdo77

Ma Duki imaš brate čamac. Koji će ti klinac štap od tri metra? Bolje pitaj koji je dobar za vertikalu iz čamca pošto već imaš štap za blinkanje :hi:

Dukulele

Ma kakva vertikala, ja sam Pajdo za horizontale ...   Ne znam, evo iznenadit cu sam sebe necim :)

alexdja

Citat: damir1963  u Siječanj 20, 2017, 08:47:56
:thumbsup: nije pisano dugo na ovoj temi prenekih dva mj postao sam vlasnik cts elit sd8,6ft75gr od kolege iz zemuna stap mi se jako svidio za jig iz camca pa kad sam video kako je to dobar blank  uzeh i jednog cts revo salt 8,6ft  na18# prvi je rad mg servisa drugi paje cuture iz ns znaci prvi je ostar i brz prokucava na30+metara a drugi sve to ali samo sa malo vse duse posto ide led dunavom dosadno mi pa se malo hvalim pozdrav svim pecarosima

Da si uzeo prvo reva verovatno ne bi kupio i sd?
       Nema više divljeg bučka. :no: