Distanca

Autor kajman, Ožujak 28, 2013, 11:00:19

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

raso

Skoro svako veče upražnjavam sličan sistem kao prika, radim sa glavama od 3 grama ili texas sa 3 grama i male silikonce
ali i štap male gramaže na granici UL, ali umjesto strune koristim najlon debljine 0.18. Uz pravilno vođenje i dosta poznavanja terena zapinjanja ima vrlo malo, a rezultati budu iznenađujuće dobri.

tole

probao to sa strunama i baš iz razloga koji ste naveli koristim pp30lb, nego krivo ste izgleda shvatili pitanje, mene konkretno zanima da li flexi više ili manje zapinje u kamen u odnosu na obični u istim uvjetima? naime, nisam se još susreo sa flexi pa me zanima da li manje ili više zapinje....samim rezultatima takvog ribolova laganim silikonom sam super zadovoljan i zna biti puno učinkovitiji od voblera :icon_thumright:

hvala

kajman

Kratko i jasno. Definitivno manje zapinje! Obzirom na fleksibilnost u vodi sasvim se drugacije ponasa od krutih -klasicnih mamaca.  Kompletna povrsina drugacije "naleze" na vodu i u vodi. Kakav god da je silikonac iza na udici usporava pikiranje olovne glave...

rj

dali taj flex ima svrhe u tekućoj vodi  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Flex potopljen u vodu, tekuću ili ne, nema baš neki smisao.  :toothy12: :icon_jokercolor: :BangHead:

twister011

Citat: rj  u Kolovoz 13, 2013, 09:23:54
dali taj flex ima svrhe u tekućoj vodi  :icon_scratch:

Ima, pod uslovom da si ljuti pobornik C&R. Znajuci te, mislim da bi ti u tome uzivao :toothy9:

rj

Citat: mossi  u Kolovoz 13, 2013, 09:46:52
Flex potopljen u vodu, tekuću ili ne, nema baš neki smisao.  :toothy12: :icon_jokercolor: :BangHead:

nemislim na narkotike  :walk:

twister011

Jedino sto je u nekoj "prednosti" kada varalica lezi na dnu. Guma je slobodnija i vise se izdize. E sad, kada uzima sa dna i sa zadrskom, mozda je to i realno. Tada ja radije ostajem kod kuce. Jbga nemam ti ja vise zivaca za to. Uostalom, zato i ne muvam :book1:

rj

ni meni nema nekog smisla osim u lomu da se sakrije udica ...a za to koristim druge "fore"

mossi

Citat: rj  u Kolovoz 13, 2013, 10:12:46
Citat: mossi  u Kolovoz 13, 2013, 09:46:52

nemislim na narkotike  :walk:

Ma kakvi crni narkotici, jedina kriza koju imam je nedostatak pecanja.
A FLEX je onak cirkularni uredja za sečenje metalnih profila.
Kojeg kad potopiš u vodu.. slaba vajda.  :icon_geek:

Flexi jig je jako korisna i praktična sprava, kod šaranaša je to u prevodu jig na DLAKU.  :hello2:

twister011

Eto, lepo sam rekao. Jedino kada "usisava" i sa obicnim dzigom nema sta da trazis.

kajman

Lomunac sa ovim ces da potkacinjes smudja u dubini bez problema

tole

fala gospon Kajman, samo me to zanimalo :icon_thumright:

twister011

Jozo, vidis sta sam ti pricao. Cim se oni ovim bave, nije to za tebe :icon_salut:

Jožef1

Ne fataju oni ništa (to je samo loša reklama)  :alas: okače ribu na udicu  :icon_scratch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....