Vremenske nepogode

Autor Kugla, Travanj 10, 2013, 21:02:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

u ladimirevcima ratno stanje..rakete se pucaju na sve strane gadno nevrijeme stize  :BangHead:

Kugla

I kod nas pucali i to dosta, valjda su i uspjeli u namjeru da nebude leda, jer kod mene nije bilo, ali se kiša istresla al onako dobrano i neki vjetar pirio ali srećom nije bilo ništa strašno.

zvona

Kod nas ne daju da pucamo jer smo u pograničnom mjestu..a ovi iz preka rokaju ko blesavi kad treba

zvona

Neznam dali i kod vas ali kod mene kad se sprema nevrjeme popale se zvona na crkvi i ti zvučni valovi isto razbiju oblake

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Stari običaj, još su kovači udarali čekićima :ok:

maverick

Po čemu..po šerpama ili po nakovnju.... :sha:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ps

Citat: raso  u Srpanj 17, 2014, 21:48:32
Stari običaj, još su kovači udarali čekićima :ok:
Raso, nešto si pomješao, kovači nisu udarali čekićima da otjeraju oblake, nego su tako zarađivali za život.  :rofl2:  :rofl2:

Juzba

da, zvonima su pokušavali dok nisu izumljene protugradne rakete i ostalo
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

silure

ono sto sam ja jucer dozivio na dunavu mislili smo ja i kompa da cemo poginit...dugacko bi bilo da pricam sta sam prosao...a glava me boli i leđa kako nas je led udarao....

Juzba

i ja sam imao slično prije 15-ak dana al samo po noći
Ko izgubi dobitak dobije gubitak.

silure

I toj nesreci je sreca da je bio jos dan

šajzika

Audentes fortuna iuvat

maverick

Nadam se da si prezivio noć...a ja odoh malo druziti se s lopatom  :uf:

šajzika

Lanci i lopata nekih 3 sata i dobro je.
Nema leba bez motike ovaj lopate.
Audentes fortuna iuvat