Paprika

Autor Rap, Studeni 18, 2012, 22:17:06

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

ibro dirka

Ma eto je sad baš gledam krenuli cvijetići ali prekasno...

pajdo77

Šta te više može začuditi na ovo vrijeme,do neki dan 35 stupnjeva a sad možeš kaput obući. Ni biljke ne znaju koje je godišnje doba :sha:

maverick

Citat: ibro dirka  u Rujan 26, 2015, 10:19:41

Zasto prekasno
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mossi

Ja sam dobio dve od drugara, seme sam sačuvao .. jel dovoljno da se dobro osuši?
Pa na proleće redovna sadnja?

Inače pre možda godinu dana u Srbiji se za 10 semenki plaćalo 10 EUR-a!

ibro dirka

Citat: maverick  u Rujan 26, 2015, 13:28:09
Citat: ibro dirka  u Rujan 26, 2015, 10:19:41

Zasto prekasno

Jel je? ili bih morao unijeti unutra, pošto mi se čini da je malo prehladno...
Sva sreća pa sam ih ostavio u kalićima...

@mossi: ja dobio nekih 20-tak sjemenki od kolege pa posadio...
            Tako puno za sjemenke? oho biznis...hhhhh

mossi

Ne zam da li je sada toliko, ipak se toga sad zapatilo ima ga skoro svaki ljubitelj ljutine.

ibro dirka

Kolega je rekao da je naručivao po 100 komada sjemenki, ne vjerujem da bi platio 100 eura za to...
ali stvarno se ne isplati

https://www.volimljuto.com/

maverick

Kolega ih drzi u kalićima i unese ih unutra...paprika nije jednogodišnja biljka...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

zvona

Ja narucio ove dvije TRINIDAD SCORPION  MORUGA
Ljutina 1.200.000shu i HABANERO RED Ljutina od 100.000-300.000 shu pa ce mo vidit  :vrag:

pajdo77

Ma vi niste kršteni,pa je mogu pojest pepermint odjednom. :rofl2:. Progorit će vam ispušni lonac :takoje:

zvona

Ma pajdo neću ja to jest.nema tog Boga..to je za par kolega koji kažu da vole ljutooo..pa ce mo vidit reakciju..samo me zanima koliko im smijem dat za probu  :icon_scratch:

pajdo77

Nemam pojma Zvona,čim to ima toliko ljutine nije to pametno jesti ko jabuku. Možda od toga prave neke koncentrate pa dodaju po malo na velike količine,vrag ga zna. U svakom slučaju ako su ti prijatelji dovoljno čvoknuti da probaju nije do tebe samo obavezno neka uz tu papriku imaju jogurt,mlijeko i slično,vodu ni slučajno piti na takvo što ljuto,bit će još gore. :hi:

zvona

Pa da..voda još pogorša..ma.neznam ni koliko cu dobit paprika..al bit ce snimana proba  :toothy9:

pajdo77

ajde da vidimo i te junačine kada počnu kolutat očima :mt1032:

raso

Ovo su malo blaže
Jamaican hot red