Aluminijski čamci

Autor maverick, Studeni 19, 2012, 16:44:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Rap

Da zamjeni hondu bio bi i brži
Šalu na stranu, koliko je težak taj čamac?

SMT

:stripii: :stripii: :stripii:

A pojma nemam... Znao sam, zaboravio, saznaćemo već sutra...  Taj camac se sada već radi u neke dve tri varijante veličine... Vozio sam se više puta u njemu sa još jačim motorom , lepo se to ponaša na vodi...

SMT

Citat: Rap  u Veljača 21, 2019, 22:21:09

350kg

SMT

Citat: SMT  u Veljača 21, 2019, 23:37:58
Citat: Rap  u Veljača 21, 2019, 22:21:09

350kg

Veća varijanta/100ks

I lakša/ manja varijanta sa 60ks... Leti...

Dno

pajdo77

Lijep čamac i onda ga zasere sa tim qurcem gdje je volan a ne znam reć kako se to zove. Ne znam za vas al meni to lijepo ko šaka u oko. Ko govornica u nekoj lokalnoj mjesnoj zajednici. Nit životnog prostora lijevo nit desno od tog čuda. Imaš čamac 16 metara a ni metar ravne površine,samo mu ukralo prostora. Vozi baja na ručku to čudo ko pravi bećar a ne ko tetkica. Eto,ja sam mu sad reko čiji je da je a on nek se smatra . Da je moj čamac ja bi taj volan ukinio,govornicu izbacio i da vidiš pile.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

majstor

Potrošio novce na čamac pa nema za mobitel. Čim kupi mob. skida govornicu.  :uf:

Sl@tki

Pozdrav kolege pecarosi i nauticari! Novi sam na forumu doduše čitam već duže vrijeme ovaj forum a sve u svrhu prikupljanja sto vise informacija o dobrim majstorima ili firmama koje prave kvalitetne aluminijske čamce. Po dosadašnjim saznanjima sto privatnim sto s ovog mjesta obišao sam i stupio u kontakt sa sljedećim: Aluvu Gosp. Kalazić, Tomislav Štimac SB, Stanković OS. Moj interes se pokazao takodjer i za dečkima iz Alubel Belišće no nemogu doći do broja tel ili moba pa ako netko ovdje ima i ako oni još uvijek prave čamce volio bih stupiti u kontakt s njima.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Sl@tki

baka

Danas spustio čamac.
Radio na njemu neke preinake, prepravljao krevete, pravio nosače za štapove, mijenjao dio tapecirunga, sređivao struju, prikolicu produžavao i proširio da odgovara za ovaj čamac, ma svašta nešta.
Ali najvažnije, podigao motor za jednu rupu i imam osjećaj da sada leti. Normalno da mi je to možda zbog toga što ga par mjeseci nisam vozio pa sam se zaželio i sretan sam k'o malo dijete, ali izmjerit ću kasnije sve točno što se tiče brzine da vidim jesam li u pravu ili mi to sad samo tako izgleda.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

DIDAPATAK

majstor

Čamac izgleda super. Malo si mi sumnjiv jer si krevete popravljao... :uf: :clap2: :wave:

Ivan Borojević

:hi: jel taj kabinas dosao kod tebe iz Vukovara. Ako je, znam ciji je bio. Na njemu je prije bio stari merkuri od 50 ks. A di je shark, jel prodan.

maverick

Mislim da je iz Vu...a čamac je baš onako...pravi pecaroški ,za dvoje komotno...shak dva puta stanje u njega  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Darkobozuric

Gledo te ja nije čini mi se brži