Honda

Autor Tićo, Studeni 20, 2012, 16:53:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Tićo

Evo moja hondica napuni 11 godina, impeler je još fabrički.

maverick

Moze dugo impeler izdrzati pogotovo ako ne ides cesto na pijescane plaže...inače trebao bi ga zamjeniti svakako....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Svakako zamjena jer otvrdne vremenom, mogu se vrhovi pera raspasti,rijetko ali moguce...

Tićo

Da li menjati samo gumu ili sve komplet sa pločicom i šoljom.

silure

Ma guma je sasvim dovoljna, ovo drugo mjenjas kada je osteceno

maverick

Imas videa dosta na youtubu koji pokazuju da li mjenjati čašicu ili ne...ova tvoja je odradila momački i sigurno ima nekih riseva po sebi...najbolje sve ali bar impeler....Hlađenje motora je bitno...kao i kod automobila a pogotovo kod "manjih" motora di se počesto i tera na blizu punog gasa...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ma da.. Na yubetubeu imas hrpu videa, skines i vidis, ako je sve kao novo i nema ostecenja nema potrebe za kucistem, ako ima riseva onda bi bilo najbolje zamjeniti sve..

alexdja

Brate Tićo...

Da je sve vreme stajala zapečaćena u loju, ne bi bilo mnogo para da jednom u 11 godina promeniš bar impeler u kompletu....

Zovem Žmigu da ti napravi cenu i ja plaćam piće...

Nema više divljeg bučka. :no:

Tićo

Citat: alexdja  u Lipanj 09, 2020, 11:37:34
Brate Tićo...

Da je sve vreme stajala zapečaćena u loju, ne bi bilo mnogo para da jednom u 11 godina promeniš bar impeler u kompletu....

Zovem Žmigu da ti napravi cenu i ja plaćam piće...

dogovoreno 😀😀😀

profi012

Treba mi pomoć Hondaša, pa cu pitati ovde. Na mojoj Hondi 15ks je elisa 4 kraka 9 1/4x 10 i dosta je oštećena. Planiram kupovinu nove pa me zanima jel cu pogrešiti ako uzmem 9 1/4 x 11 ili 12. Mislim da ne postižem maximum sa starom. Ne prebacujem u punom gasu 5000 obr. I idem max 32- 33 km/h.

Poslato sa WAS-LX1 pomoću Tapatoka

retfala

Moraš onda manju kupit...

profi012

Ufff. Retfala, Sad sam tek u rebusu. Nisam napomenuo Al Čamac 4.3m prazan sa minimum stvari 33km/h a nas dvojica sa dosta stvari 32km/h. I od 4300 do 5000 obr. razlika u brzini bukvalno se ne menja..

retfala

Ee...to je onda druga prica...to je jako sporo...tesko je napamet...ali vecu jedan pič trebas sigurno...mozda cak i dva..taj camac sa takvim motorom prazam mora ici preko 40

alexdja

Profi...  :bye:

Tvoj čamac beše sa gliserskim koritom?   :sha:
       Nema više divljeg bučka. :no:

profi012

@Alexdja Ruski Krim - m
Napred blago v, a ravno dno pozadi