XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Da nama za Dravu je prejak i mene smetala ona ručka...ali onako dunavski fini stap  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Za dunav milina (probao) , a za vertikalu ajmo reći baš ako mora! Neznam meni je bio ok štap!  :ok:

TopMix

Ma,  manite lion force, to ja onako uzgred. O njemu je vec toliko toga receno i napisano... mene zanima rock python, odnosno, upravo nesto izmedju mambe i liona, ako je to to...

kajman

Evo Mix vec izmiksovano. :mt1032:

miha

a dobro ...promo film u nekom bazenčiču ...treba to vidjeti u virovima drave i dunava ...drine i morave ..... :clap2:

pajdo77

Mislim da takvi neki ima na e-bayu iz Bugarske za nekih 300-tinjak dolara ako sam ja to dobro shvatio,viđo sam jeftinije aute na auto-piji. :baba:

miha

ma jok ..kakvi 300 dolara....jedino ako nisi vidio možda te ribe što ovi fataju u tim ribnjacima ...

maverick

I još se raduju kad i tu upecaju ribu  :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Odi na e-bay i upiši xzoga fishing rods. Tamo između silnih štapova ima i ova dva.
rock-python 2,76m i 20-60gr,cijena 317 dolara ili eura
-rock-python 2,44m i 15-50gr,cijena 303 dolara ili eura.
Ne vidim zbog čega sumnja u moje izvješće :sha:

EL-DA.hr

Citat: pajdo77  u Kolovoz 19, 2016, 11:22:24
Odi na e-bay i upiši xzoga fishing rods. Tamo između silnih štapova ima i ova dva.
rock-python 2,76m i 20-60gr,cijena 317 dolara ili eura
-rock-python 2,44m i 15-50gr,cijena 303 dolara ili eura.
Ne vidim zbog čega sumnja u moje izvješće :sha:
Mali ispravak samo, dostava je 24dolara za navedene štapove.

Možete ih naručiti i kod nas:
Xzoga Python PYS-80MHF2 , 2,45m, 15-50gr = 1620,00 kn
Xzoga Python PYS-90MHF2 , 2,75m, 20-60gr = 1730,00 kn
Xzoga Python PYS-100MHF2 , 3,05m, 25-80gr = 1810,00 kn
Bistro!
Prodaja opreme za ribolov, živih mamaca, opreme za klanje

kajman

Citat: maverick  u Kolovoz 19, 2016, 11:14:50
I još se raduju kad i tu upecaju ribu  :uf:

:rofl2: :stripii:

Batica

Python serija nije za jig.
Stapovi su izuzetno jaki i zilavi ali mekseg vrha.
80g moze da nosi max 30g glave.

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

Ive

Dati tolike pare za xzogu :rofl2: :rofl2:
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

TopMix

Hvala g. Kajman na dobroj volji, da podelite informacije na forumu  :hi: U medjuvremenu, stigao je i taj stap u Carpologiji u NS, pa sam imao prilike da ga prodrmam, Medjutim, nije to to sto sam prvo pomislio...
A sto se tice japaneza, ne znam koliko se oni iskreno raduju kad upecaju ribetinu u tom ribnjaku, mozda se samo foliraju ...Ali, da imaju dobru priliku da testiraju stap na ribi, e, to stvarno imaju. Kod nas sigurno ima likova koji rado posegnu u novcanik i iskese se da kupe neki skuplji stap, al, nazalost, ne dobiju nikad priliku da ga osete na kapitalnoj ribi. Da l zato ste ih (ribetina) bas i nema nesto u izobilju, il ne znaju da pecaju,  :dontknow:

kajman

Nema na cemu Top
Ma problem je sto je svaki stap za sebe!!! Nekome odgovara nekome ne odgovara za uslove u kojima lovi. Najgore od svega kad procitas pitanje moze li taj 30 gramac da baca glave od 80 grama. Mnogi bukvalno i pogresno shvataju gornju granicu mogucnosti nekog stapa. Aiaaa..znaci na moze da baca glave od 40 grama to nista ne valja. Ma moze da baca-to mu je ta gornja granica, aliiiii sad se postavlja pitanje udobnost a pre svega snage vrha da zakuca udicu na 15m dubine odnosno na 50m od obale. Svaki stap ima svoje mogucnosti i posebne performanse.
Ljudi nekako da shvate osnovnu stvar, a  to je.... stap se bira prema varalici koju koristis , a ne prema njegovim krajnjim mogucnostima. Ne vidim nikakvu potrebu da se neki stap koristi na granici rizika. Hoces da baratas glavama od 60grama pa O.K. uzmes stap koji u opsegu podnosi ovu tezinu.
Inace danas sam se malo igrao sa bucovima, bilo puno ulova i zabavno...
url=https://postimg.org/image/7ms936tdj/][/url]screen capture tool

..............Ali, da imaju dobru priliku da testiraju stap na ribi, e, to stvarno imaju.
Sto jes-jes neko ovde godinama testira stap i nikako da ga istestira  :dontknow: