XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

DarioK

Koliko novaca je taj Lion?

Rap

Ne vidjeh saltigu samo lava

alexdja

Čestitke Geys! :icon_thumleft:

Gde si je uzeo?
       Nema više divljeg bučka. :no:

Greys

alexdja

Nema više divljeg bučka. :no:

Sg.Pepper

Danas gledao tresao natezao mambu 2,7m 60g u vk, opasan stap nema sta, brz, lijep, nije tezak, samo mi malo cijena jaca 1700-1800kn, pa ko voli ne izvoli ostao je jedan!
dec d vej aj lajk it....

miha

Citat: Sg.Pepper  u Studeni 13, 2013, 21:36:20
Danas gledao tresao natezao mambu 2,7m 60g u vk, opasan stap nema sta, brz, lijep, nije tezak, samo mi malo cijena jaca 1700-1800kn, pa ko voli ne izvoli ostao je jedan!
jel za vobler

Sg.Pepper

po meni moze vobler, ali ja i sa alpsom 50g bacam vobler u 99% vremena, dok drugi kazu da je cisti đigeraski stap tako da je najbolje da ga protreses sam, posto je pored njega bila 100g žoga pa sam njakao i jednu i drugu, mamba je ostrija dosta ali nije motka ako me kuzis
dec d vej aj lajk it....

Greys

Miha, reko sam ti da je to štap za tebe.  :icon_thumright:

Sg.Pepper

eh da, posto me dosta ljudi pitalo za stap, cijena mu je nesto preko 1700kn a imate 10% popusta na to i ako pitate mozete iskamciti jos veci popust :icon_salut:
dec d vej aj lajk it....

Lomnica_city

Skoro svaka Xzoga je ostrija od one od 9ft 100gr, sem one od 10ft 120gr, problem sa tim stapovima je pogresna oprema!!
Vec sam o tom mozda negde i pisao, mozda ne i ovde, u svakom slucaju ovolike vodjice su apsolutno nepotrebne, stap je po Sportex-u jedva 80gr, mozda ni toliko, aj sto su sve dvostopalne (trostopalne fakticki), ali i najmanje su bar 10mm u precniku, jos onaj rukohvat od bese 65cm, a uz to i teg u zadnjici!!

Od stapa koji je mogao biti bruka brz i ljut, a opet na ribi da radi lepo, a da ne pricam koliko bi bio laksi, napravili su ne znam ni ja kakvog Frankenstajna, kako se lako ostecuje i kruni ova eva cekam jos malo da se izaka, i skidam ovo!

Onda lepo stavim dvostopalne Century Slim SiC vodjice, eventualno Pacific Bay Minima, dole ide ili Weyland eva ili mozda i pluta, ista duzina ali umesto prednjeg rukohvata od jedno 15-ak cm drzac masinice na gore 2-3cm da se skrati gornji rukohvat na neku normalnu meru!
To ce poboljsati balans jos vise a mizerno ce uticati na radnu duzinu, jos trunku ce da se skrati i odozgo da se tu veze hebena alkica za udicu koju SVI varalicarci treba da imaju, smesno jeftino a neophodno, i to ce biti nesto tipa "snake" vodjice za musicarac!

U lice me pljunite ako taj stap nece biti brzi za pola klase, laksi sigurno BAR 40-50gr, sad je stvarno nepotrebno velikih 270gr, a balans ce biti isti ako ne i bolji (samo na vodjice ce otici jedno 10 grama, plus pomeranje haltera), i moci ce i jednorucno da se baca njom precizno (sad teg pravi veliku inerciju, a slabim zamahom slabo baca)!!

Ive

Danas ovjerio Blastina sa Smukijem 3kg..Blastino sjedi 5..
Ono što me ne ubije..ja probam opet!

Mudri

Jel sad mamba bolja od tog lavića ili nije....

Greys

Mamba i Lav su savim drugačiji štapovi

Mudri

Ajde se malo raspiši,kakve su razlike,o lavu sam dosta pročitao ...