XZoga štapovi

Autor Brus, Studeni 20, 2012, 18:08:43

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

rj

MISLIM DA IMA BOLJIH DUŽINA  :icon_scratch:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

maverick

A nisam obracao paznju na duzinu...ovo nam je bilo prihvatljivo po onom sto smo trazili...tezi jig....som....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

kajman

Blu Taka Pi, uzas! Pa jel ste svesni da mozete slucajno da iscupate dno i sva voda da vam otekne?

rj

Citat: maverick  u Veljača 26, 2014, 07:53:21
A nisam obracao paznju na duzinu...ovo nam je bilo prihvatljivo po onom sto smo trazili...tezi jig....som....

kako misliš opalit kontru sa tim batrljkom  :sha:

maverick

Kad budeš vidio...bice ti jasno....

rj

da je od titanijuma na 230 cm i daljini jiga cc30-40 m veliki problem je kvalitetno kačenje ...savjet...pogledaj kontre japoša na moru ...kontinuirano 5-6 muških kontriranja  :thumbsup:

maverick

Rekoh ti da pričaš napamet...pusti japance od 40 kila...pusti njihove ribe....štap je 30 posto jači od lionforce....mozes i voblere bacati s njim...

Kugla

Susjed čestitke na novoj igrački, sad su i somovi u problemu!  :icon_thumright:

rj

ok ...kako ti kažeš kume  :icon_salut:

rj

ŠTAP JE OSOBNI IZBOR  :occasion14: ako valja kumu valja i meni ...jedva čekam ljeto i epsko KMEEEEEE....  :stripii:

Alija

Citat: maverick  u Veljača 26, 2014, 11:07:06
Krkani  :stripii:

...maverik ne sekiraj se za tabletice kad ih ne troše ti sa standardima ,germinama i cedejovima ...neš ni ti trebati  :stripii: (troše,troše,al kriju )
...a ako baš zapne preporučit će ti oni( koje oni troše) :icon_biggrin: ,samo napomena da onda ti moraš prepoloviti tableticu (ako ne prepoloviš postoji opcija da prebaciš zogu preko Dunava )

ibro dirka

Retfalački mačak

Citat: Kugla  u Veljača 26, 2014, 08:34:35
Susjed čestitke na novoj igrački, sad su i somovi u problemu!  :icon_thumright:
Pridružujem se čestitki uz ispravak netočnog navoda: Nisu samo somovi u problemu.  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Mudri

Citat: ibro dirka  u Veljača 26, 2014, 12:12:53
tu rade sa zoga blankovima custom štapove

Još da mi je naći nekog Mađara da mi prevede,kolko sam ja skužio onaj Taka G je 183 cm,a RJ misli da je duži od PI...jel ima neko da kuži mađarski pa da nam prevede....