sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

retfala

Odlicno izgleda...inovativno rijesenja sa izmjenjivim krakovima...pun profil inox...strojna obrada...preskupo

maverick

Nije za prodaju...vec za čisto ideja...moze se i od olova napraviti....taj komad se u aluminiju napravi poprilično lako...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ALU-bel

alexdja

Šta znači izmenjivo?

Zavariš kad pukne neki, ili nešto drugo?

Ne vidim kako su kraci fiksirani za šipku...
       Nema više divljeg bučka. :no:

maverick

Prvo pošto nema rj-a vise na forumu ja cu preuzeti njegovu ulogu...ALU-Bel...sjedi jedan...patntirao sam  :stripii:
Alexdja....slikacu po fazama slijedeci put...osnovna cijev je probusena sa tri rupe kroz kojih provučem šike i smotam ih uz samu cijev...na njih navucem ovu prirubnicu ili kako da je vec nazovem i onda te sipke smotam prema van kao kišobran...nema varova nema nista...kad se šipke istroše od previse savijanja...jednostavno ih zamjenis sve....Ili odes kod Alu-Bel i kupuš---kontam da on ujutro istrčava s novim modelom  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

alexdja

Čekam slike po fazama...

Zašto nema rj-a više?
       Nema više divljeg bučka. :no:

im84

#foxrage
#fox_rage_fishing

ALU-bel

Nemogu spavati ... jedva cekam jutro da krene proizvodnja :red_indian: :wave:

maverick

Znas da sam ja Tunjina skola uz neku simboličnu naknadu patent prepuštam u sigurne ruke  :stripii:

ALU-bel

šajzika

Audentes fortuna iuvat

No

maverick

alex7777

Djabe mu ga je ako usteka kvalitetno  :hi: ja svoje imam vec 4 godine i nezanima me di ga pustam ide van uvijek  :takoje:

miha

najmanji model 1900 kuna....