sidro

Autor Darko, Studeni 21, 2012, 21:48:25

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

baka

Ma najvažnije mi je da na licu mjesta u 2 minute mogu popraviti sidro.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mudri

Baka svaka ti dala ,jedva čekam da to vidim uživo,ne kužim di su rupe i kakav je raspored i kako savijaš te šipke rukom   :eek:

Slaven

Baka :ok: baš mi je i puko jedan krak zadnji put, odrezat ču sad ostala tri i napravit tako kako si reko :notworthy:

baka

Samo izbuši veće rupe da ti lakše bude za izvući kad budeš mijenjao šipku.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

maverick

Šta mislite o ovom obliku sidra...fino izgleda. Kažu da se vadi iz panjeva bez problema

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

duskok

Verovatno se vadi iz panjeva, al' sa druge strane . . .

srco

Odlicno ! Koliko je tesko ? Inace ako radi protiv panjeva resenje je za prepisati odmah.

rj

Citat: maverick  u Prosinac 06, 2014, 21:14:48
Šta mislite o ovom obliku sidra...fino izgleda. Kažu da se vadi iz panjeva bez problema

nisu problem krakovi u panjevima več kad se sidro zaglavi ili kad se štrik omota oko grane ...tu nema puno pomoči ..
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

mossi

Ne izmišljate toplu vodu, imamo naše dunavsko sidro i tu se priča završava.  :ok:

Slaven

Dobro kažeš mossi, meni ovo izgleda kao da bi mu duša zapela u panjevima

duskok

Neznam zašto, ali imam osećaj da je Mario već napravio koji komad . . .

maverick

:stripii: Jesam...treba samo na poliranje...ovo je onako malo za šminku kad ljeti dodješ na plažu, a sidro onako blista da svi moraju staviti sunčane naočale... :uf:

duskok

Tačno sam znao . . . čim te nema dva dana na temi to je znak da nešto experimentišeš . . .

Hunter

svi ste amateri,kod mene u selu samo hardcore sa blokovima mramora...klesar ima sigurno jedno 10tak gotovih pa samo djeli kad treba.