Da bolje razumijete ono sto vidite na ekranu

Autor maverick, Studeni 22, 2012, 23:28:51

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

kako izgleda prikaz soma na sonaru? nekoliko slika soma na Down Imaging, Side Imaging i klasičnom 2D prikazu, pa evo ako nekoga zanima! 😎

#Humminbird #Helix #DownImaging #SideImaging

mossi

Više nego dobri, odlični snimci.
Tu se som vidi i bez cvikera.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

majstor

SMT

Objasnio :hi:!

Kako ribolov može da izgleda prosto i lagano, kad drugi rade :stripii: :hi:

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ja sam jos uvek zaposlen i izgleda ce tako ostati…Ta sprava je prava stvar za zaposlenog coveka… Koji ja k… radim…

Ja trosim najskuplji resurs u zivotu, trazeci ribe… Vreme… A to je jedino sto nemam… Znaci da ga kradem od necega… Negde fali :stripii: :hi:

A sta ovaj frajer kaze: malo proskilji, raširi ekran prstima kao ginekolog,  otpije gutljaj kafe, aha jel to som!? Izgleda jeste (ma on zna da jeste, vidi kakvu boju očiju ima, jbt)… Nesto zabaca, pa tu je oko 50 kg ( kaze to kao da je 50grama)… Verovatno ode posle ribolova jos da ga plasira u malu mrežicu sa kontra felšom… Sta ce posle soma od 50 kg…

Necu vise ovo gledati… lakse mi je uvek kad ne znam :stripii:

Šta ovde ima za ne razumeti :stripii:

maverick

Vecina je tu nabavila sonar jer nema vremena...nema kostantne izlaske i onda ako nema nekog koji je stalno na vodi da ima bar neke smjernice ima ozbiljan problem...Realno...uvijek mozes navece otici u NS ili negdje na kej s dva voblera i uloviti smudja ali tebi to nije dovoljno...i nisi jedini
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

jurajurajura01

Danas otisao na par sati i normalno uz srecu na sonaru tri komada
Prvog skidam na drugi zabac, sidrim se na drugog taj pada odma i treci jedva da varalica napravila par skokova udara i to je to

jurajurajura01

Probao danas popodne malo soma ganjat po ovoj juzini nisu nesto veliki 3-5kg ali uzima kao usred ljeta

šajzika

Vidim dubina 2.5m , vjerujem Drava
Sljedeca investicija mi je to sokocalo. Gadno sam se napenalio. Cak i onaj elit 7ti za 300 400 eur napravi ogromnu razliku na vodi
Slike su super , posebno kad ih pogledas u visokoj rezoluciji na serveru (16.8MB).  :hi:
Audentes fortuna iuvat

Garofeeder

Citat: jurajurajura01  u Siječanj 08, 2023, 15:39:09 Probao danas popodne malo soma ganjat po ovoj juzini nisu nesto veliki 3-5kg ali uzima kao usred ljeta

Fino.  :notworthy:  Koja je to frekvencija za SI?

šajzika

Ma polovno se nadje za te novce. Cijene novih nisam ni gledao, mozda cu sad slagat al neko mi je spominjao  600 eur da ima osnovnih modela sa SI, lowrance hook 7ica

evo naprimjer , ovo je solidna kupovina
https://www.index.hr/oglasi/lowrance-9/oid/3509976

lowrance 9tka , nova , zapakirana sa svime za 700 eur, malo stariji je oglas (6mj) pa ne znam jel jos aktualan ,   ali uvijek nesto tako naleti samo treba pratit
Audentes fortuna iuvat

umpahpah

Citat: šajzika  u Siječanj 08, 2023, 18:11:33 Ma polovno se nadje za te novce. Cijene novih nisam ni gledao, mozda cu sad slagat al neko mi je spominjao  600 eur da ima osnovnih modela sa SI, lowrance hook 7ica

evo naprimjer , ovo je solidna kupovina
https://www.index.hr/oglasi/lowrance-9/oid/3509976

lowrance 9tka , nova , zapakirana sa svime za 700 eur, malo stariji je oglas (6mj) pa ne znam jel jos aktualan ,   ali uvijek nesto tako naleti samo treba pratit
To je hook 9 ,kod Borne oko 5 milja tako da je ,aktualno

Poslano sa mog M2101K9G koristeći Tapatalk