Vodostaj Drave

Autor maverick, Studeni 26, 2012, 16:34:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 4 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Bio sam malo do Drave,vodostaj ok al kod mene žive duše nema. Jedan preko u Podravlju peca,dosta i piri na vodi. Gdje je sad njihovo sunčano za koperton do vikenda?

fire193

pajdo77

ja samo slušam a i gledam  Anu Bago :rofl2:. Ana je zakon :takoje:

miha

po mađarima ode drava goreeeeee +++++++++......

nekinho

Miha koliko?
Koliko ja vidim ide pola metra idućih par dana...

miha

danas drava belišće 140- 10.4 -240.....

miha

ode drava u nebo +++++++++.......

maverick

Pa da...kad ja spustim čamac ona ode gore 2 metra... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Ja sad gledam te tablice sa vodostajem i ne znam vidim li ja to dobro ali na ovom što postavi Šajzika ispada da Drava dolazi tri metra :sha:,baš me čudi sa obzirom na sušno razdoblje iza nas :rofl2:

Rap

Citat: maverick  u Svibanj 02, 2016, 07:55:24
Pa da...kad ja spustim čamac ona ode gore 2 metra... :stripii:
moći ćeš ga promatrati i iz birtije  :icon_biggrin:

maverick

Dva metra na ovaj vodostaj nije katastrofa, tu se da fino pecati...Jos malo sminkam čamac i teram po koji km gore dole i milimetar lijevo desno...od vikenda krecem na prva noćenja  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ibro dirka

Bit će to taman do 1.6. Još malo manje od mjesec dana...

nekinho

Gledam i ne vjerujem da Drava ide toliko naglo gore, idućih par dana sveukupno preko 200cm. Nije mi jasno odakle sad toliki rast, vrijeme je bilo relativno stabilno prošlih tjedana, osim što se jučer kod nas ispadalo ko iz kabla, i ako uzmemo koji dan ranije da je padala sjevernije, jel moguće da je ta kiša digla vodu dva metra? ili ima to veze i sa vodom hidrocentrala oko Varaždina, pa su uzvodno malo pustili višak vode da isprazne akumulacije?  :sha:

miha

kiša gore ljeva la i snjeg se topio u sloveniji ...mura je pogurala ....

Tommasi

U toku noći zbog značajnog porasta protoka na rijeci Dravi, radi intenzivnih kiša koje su pale na području sliva naročito u Sloveniji, započelo je s preljevima u staro korito rijeke Drave na HE Varaždin, HE Čakovec i HE Dubrava. /prenose mediji/

https://www.facebook.com/955227644507439/photos/a.1000791186617751.1073741828.955227644507439/1280597845303749/?type=3&theater