izrada silikonskih varalica

Autor Darko, Prosinac 06, 2012, 23:13:47

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Naravno da nije...ali mislim da netko tko trosi par desetaka guma godisnje ne treba se optercivati s tim...lakse je izraditi voblerčić koji ili neku metalnu varalicu....
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

vatrogasac

Ja sve radim pod dobrom ventilacijom ;-)

MIF

Dokoni popovi i jarice krste..
Ma ima guma koje zadovoljavaju ama bas sve moje potrebe,al eto,onako da probam..

Alija

Ti ćeš mif probati sa tuniranom aqvom ....duža 2-3 cm od normale  :ok:

MIF

Alija

...nije nužno ,može biti samo žuta ..........................................................................leđa mogu i sam ofarbati u crveno  :stripii:

maverick

Sve moze tu , samo obrati pozornost na postavljanje linkova s youtuba...imas dole kako se stavljaju....znaci obrises ono http//:  i stavis samo onaj dio koji pocinje s www.......   :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

Izašli i prvi M A V E R I C K ŠEDOVI  iz kalupa... :stripii: sad moram još kod kuma na dodatne instrukcije  :ok:

Grof

Koja je cijena ovih ružnih šedova???
Svaka čast.
Tu je brate odmah iza panja

maverick

A to nema cijene i nije niti ce biti za prodaju...to je ovako meni za dušu i za ovih malo godina što bacam...da se zanimam u zimske dane... :ok:

mossi

walpy

Nikada više ne planiram.
Ja samo živim ovaj život.
Ponekad kako želim,
ponekad kako moram.

Lomnica_city

Zasto ovako debeli kalupi, nisu li tanji bolji da se brze ohlade a samim tim i sedovi stegnu brzi i mozes da ih vadis brze (koliko se uopste steze sed od plastisola)?

maverick

Kratko...brzo to ide van..a debeli su...kalupi...valjda bilo viška materijala  :uf:

čikli