home made vobleri

Autor Darko, Prosinac 07, 2012, 20:20:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Odlični! U prvi mah mi se učinilo da su prave ribice, bilježim se za koji komad!

TonyC

E nek sam i ovo vidio....... , oto care ! Bilježim se  , 2 komada !

Darko

i mene zanima 2 kom. , jesi siguran da ćeš imati dosta kolika je potražnja  :toothy10:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Kugla

Oto će morati pojačati proizvodnju koliko nas je zainteresiranih, a odakle je kolega Oto?

Jožef1

oto- bilježim se na dva komada  :thumbsup: fenomenalno  :idea1: kolko su trajni...
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

maverick

Ima negdje video na forumu, ja okacio...cak sam i jedan napravio ali mislim da nije nikad olakiran...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Citat: Darko  u Studeni 19, 2013, 13:46:13
i mene zanima 2 kom. , jesi siguran da ćeš imati dosta kolika je potražnja  :toothy10:
Ma ne to oče bit dosta uklija kolko traže,vele da nestaje uklija da zato nema bolena sječam se par postova s jednog foruma od prije par godina! :toothy12:

oto

Citat: Darko  u Studeni 19, 2013, 13:46:13
morat ću stvarno zapet...
Citat: kugla  u Studeni 19, 2013, 13:48:48
Oto će morati pojačati proizvodnju koliko nas je zainteresiranih, a odakle je kolega Oto?
Donji Miholjac
Citat: Jožef1  u Studeni 19, 2013, 13:57:44
oto- bilježim se na dva komada  :thumbsup: fenomenalno  :idea1: kolko su trajni...
u biti radio sam za starog i sebe voblere i imam par komada koja su preživjela sav krš u koji smo ih bacali. Oni su otprilike godinu dana i na njima nema nikakvih oštećenja.

Kad završim voblere postavit ću snimak njihovog rada, poslikat ih iz svih uglova da se sve lijepo vidi i stavit par slika kako ih dodatno osiguravam.

kova

milankrezner

Citat: tole  u Rujan 09, 2013, 12:29:25
dvojac u mirovini....

....priuštili su mi nakoliko prekrasnih trenutaka, sa svojom petoricom braće koji su ostali u Dunavskom kamenu  :icon_biggrin:

gornjeg neki dan razvalio balin, drugog sinoć sažvakao smuđ

el ti se ovo desilo nakon par ulovljenih riba ili si ih imao puno na tim voblerima, malo je čudno kako su izbušeni 
:p

tole

gornji je pukao jer sam nešto probao na brzaka, ustvari nisam imao vremena ispunit kanal epoksijem nego sam samo uljepio komadiće balze superljepilom a donjeg je smuđ od metar žvakao neko vrijeme na suhom... općenito se mučim sa kemijom, ustvari teško se kod nas nabavlja kvalitetna balza, al baš ovih dana sam naletio na neki bijesni primer pa budemo vidjeli kad to malo istestiram...ali bez obzira na rupe vode ne piju

...i da, na svakog sam dobio nekoliko ljepih smuđeva i bog zna koliko štukica :icon_thumright:

milankrezner

nepravim voblere od balze pa neznam kako ide s njom, možda je ona sama po sebi mekana ili ti završni lak ima malo slojeva, al mislim da se to nebi trebalo baš dešavati, to je moje mišljenje bez ljutnje  ::)

tole

nema ljutnje....i nema to veze sa završnim lakom, a kome smetaju rupe....plastika, plastika :icon_thumright:

Kugla

Citat: milankrezner  u Prosinac 12, 2013, 23:30:16
nepravim voblere od balze pa neznam kako ide s njom, možda je ona sama po sebi mekana ili ti završni lak ima malo slojeva, al mislim da se to nebi trebalo baš dešavati, to je moje mišljenje bez ljutnje  ::)
Milane ajde okači koju fotku svojih uradaka, nešto novo je uvijek zanimljivo!  :icon_thumright:

milankrezner

Ako nepije vodu kroz rupice onda nesmetaju i ako ih radis zamo za sebe  ;D

Kugla, budem okacio kad slikam, inace radim samo voblere za klena do 3 cm, i meni su fenomenalni, za mene su oni broj 1. Kupovni su mi doma skupljaju prasinu  ::)