Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pile-1

Nemislim zamjenit Hondu imao sam bf25,bf30 i dvije bf40 najčešći problem gorivo bez obzira na korištenje separatora začepi gornji karburator,ac pumpa koristi lošu kvalitetu vijaka na malim lamelicama u samoj pumpi,korodiraju što opet uzrokuje začepljenje karburatora,sinhronizacija karburatora od 2003 do 2007g zna nekad biti mala zaj........ukratko.pišem o motorima koji su bili u mojem vlasništvu i moja iskustva nemora značit da je to pravilo,kažem kako je i ne sakrivam kvarove,svi ih imaju samo nevoljko priznaju. ŠRU Dunav koristi Tohatsu efi 25 i 30 za prijevoz putnika na Vukovarsku adu motori se negase po osam sati dnevno i tako 50 dana.

Batica

Da li Tohatsu 30ks radi sa velikom rucicom ili ide kraca?

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

maverick

Kratka je standard a velika se nadoplaćuje
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Batica

Koliko se doplacuje?

Poslato sa fiksnog uz pomoc Tapatoka

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Mariorhr

Evo letak za sve one koji ne znaju kad i gdje a došli bi...a poslije kod Dide na čajanku  :rofl2: :rofl2:

Rap

DIDAPATAK

..stvarno..da čujem koliko čaja da skuham  :sha:
.. :baba:

Rap

Bit će to kasni čaj  :icon_biggrin:

TonyC

Svi če da dođu !   :rofl2:

maverick

Sam ponesite love....em dida ima tohatsu em je caj skup :stripii:

DIDAPATAK

..ja stižem u 15.30 h(do 15.00 šljakam  :dontknow:)..pa se vidimo  :occasion14:

raso

Citat: DIDAPATAK  u Travanj 22, 2016, 20:33:37

..stvarno..da čujem koliko čaja da skuham  :sha:

Znači kuhaš čaj pa ti ne treba  :flasica:
a ja mislio da ponesem  :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

miha

...........................

miha