Tohatsu 2015

Autor maverick, Svibanj 16, 2015, 16:08:08

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

pajdo77

Može čovjek hladno nahebat zbog njihove zahebancije. Šta da je kojim slučajem mrakan a ne dan? Rikne motor na pola plovnog puta,za veslat čamac i nije a barže ko na auto putu-jedna za drugom. Nije jedan nadrapo da su ga šlepovi pokupili. Sreća u nesreći pa se razumiješ u motore i imaš love na mobitelu. Tko od prosječnih pecaroša zna čačkat i prespajati kojekakva crijeva? Ja prvi pojma nemam a vjerujem ni dobar dio nas a sa dvije kune na mobu kako zvati nekoga? Otić na benzu i lijepo im reći da se saberu malo a ako su bezobrazni pozvati im neku inspekciju da uzmu uzorke goriva pa nek riču za kazne.

maverick

Moj pajdo...mrak bijaše.... :uf:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

No

:eek: Sretno je završilo i nikom ništa, a mogli ste poginut zbog nečije pohlepe. Strašno.

Živimo u kulturi lopovluka.

-kad ti se pokvari auto moraš se razumjet u to jer će te sjebat

-kad se razboliš uči i o tom da te ne sjebu

-kad kupuješ gorivo trebao bi bit kemičar da provjeriš jel ispravno

-kad kupuješ meso ,pazi da ti ne uvale iz 78 god

-kad si na sudu uči pravo jer će te uvalit...

-kad...

-kad...

Tko može nabrojit više to kad.

Ljudski je zapitat se kad će to sranje prestat? Kad ćemo živjet kao pošten,iskren svijet? Kad ćemo bit ponosi na međusobne odnose?

Kad...!?!?%&#?!

Čini mi se da to ni dragi bog ne zna.

šajzika

Ispast ce da pametujem ali,
jedan ozbiljan nauticar kao ti , koji stvarno ima entuzijazma  , volje i nezali potrosit novaca za plovilo i motor, nisi ugradio onaj drk separator za sitne pare.  :whip2: :whip2: :whip2:
nek si ti nama ziv i zdrav, jos nam javis gdje kupujes gorivo da mi drugi ne kupujemo , osobno preferiram bosnu GAZPROM  :rofl2:
na jednom tanku imam i do 50kn ustede a gorivo uredno
Audentes fortuna iuvat

maverick

Filter je ugradjen...uvijek se vozim s malim rezervarima koji su smješteni u kabini i koji idu preko filtera...Ovaj put sam natočio u veliki rezervar i spojio direktno na motor...jer kao isli smo daleko pod teretom pa da se ne zahebavam s malim rezervarima....I na kraju tako smo se i vratili nazad kad smo preko filtera prespojili veliki vanjski rezervoar  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

ljuska

jel to na onoj  Ini prema našicama ja sam jučer tamo tanko auto

TonyC

Jel ti auto kašljucao ?

maverick

Da to je ta...

Citat: ljuska  u Lipanj 10, 2017, 11:44:25
jel to na onoj  Ini prema našicama ja sam jučer tamo tanko auto

ljuska

meni ništa ma to tebi sredila ljubomorna konkurencija ili ste imali  previše piva na čamcu pa je bilo opasno pišanje preko ruba čamca  pa u rezervar samo se ne sjećate  pa sad gorivo krivo :stripii:

maverick

Nekad sam ovoliko radnih sati radio u dva mjeseca a sad u dvije godine.. :uf:

maverick

maverick

maverick

rj

ebo majku lada niva je motor za OVO  :baba:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom