izrada kabine by silure

Autor silure, Svibanj 28, 2015, 18:31:36

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

KvacakZu

ja sam mazo cijelu tablu drži ko ludo,kad metneš tablu moraš podbočit dok se ne osuši,a najbolje za itison na stiropor :hi:

silure

Prije nego li sam dobio potrebne odgovore poceo sam sa silikonom lijepiti..odnosno ljepilom ceresit f 101 zalijepio par tabli i ssda sam htio skinuti da mazem s ovim za parkete ali neide potrgat cu...sta da radim da to ostavim kako je??jbg sada ovo ostalo radom sa tim za parket

šajzika

Ako drzi zast kidat?? Bitno da je dobro zaljepljeno a za vrstu ljepila te bas briga
Audentes fortuna iuvat

silure

A jbg ako otpadne ta 2-3 kvadrata poljepit cu ponovno jbg

DIDAPATAK

..a druže, koliko sam te upoznao(nažalost još nismo zajedno nešto odradili) uskoro će ..ili nadkabina ili novi duži,deb.. :stripii: širi..ako šta odpadne..kome smeta nek priljepi..
..samo ti na vodu što prije..i guštaj..pa polako planovi za proširenja,produženja i pojačanja  :ok:
..svaka ti mast  :notworthy:
.. :baba:

silure

Ma skoro jednu stranu sam poljepio sa wurth masom za ljepljenje i brvljenje...pa me to malo muci ali jbg drzi o nece dolje...ma neka stoji...ovo sa ljepilom za parkete je ok samo moram podupirati dok ne stisne......didapatak bit ce vremena za odraditi  :takoje:  :icon_thumright:

DIDAPATAK

..zovi onog  :character0032: iz Kamenca sa cijelom ekipom na fiš  :takoje:
..vas dva lijepite i kuhate a ostali nek pridržavaju  :stripii: :stripii: :stripii:

silure

silure

Jos jedno pitanje...s cime da lijepim tapacirung za stiropol?? Ili ako kupim samoljepljivi....da li ce se ljepiti za stiropor??

KvacakZu

maverick

nisam vidio samoljpljivi tepison...a tu se moras malo isprsiti nemoj onaj najpovoljniji taj se  s vremenom krene runiti
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Jožef1

Citat: DIDAPATAK  u Kolovoz 05, 2015, 12:02:12
..zovi onog  :character0032: iz Kamenca sa cijelom ekipom na fiš  :takoje:
..vas dva lijepite i kuhate a ostali nek pridržavaju  :stripii: :stripii: :stripii:
DIDA  :hi: i silure se slaže  :ok: ja sam za kuhanje, ostalo prepuštam drugima :icon_thumright: legendo  :clap2: kak si me našao sa  :character0032: uhhh loše je ovih dana...., zato silure ima pomoć od prekoputa  :uf: Upitaj ga tko mu je osoba od prekoputa, biti će sav sretan  :uf:  :stripii:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

silure

Joža nemoj zjb....a nisam mislio na tepison samoljepljivi nego papacirung za aute itd...cijena 65kn kvadrat...ali sad vec imam i plan B stranice kabine i za strop dobio sam preporuku da stavim plasticne ploce preko stiropola...one su vrlo lagane i suplje odnosno imaju kanale da bi bile elasticne i lagane a isto su dodatni izolator....cijene se krecu oko 40kn kvadrat...nije neko rijesenje sto se estetski tice..ali plastika je,lako odrzavanje,moze se obojati uvijek i vrlo je trajno...pa cu jos ipak dan dva razmisliti

pajdo77

Nisam majstor ali možda da staviš nekakav materijal koji "diše". Ako kojim slučajem zbog kondenza dospije vlaga iza možda će se osjetiti miris po vlagi,kažem možda.

Jožef1

Prijatelju, malo se našalio. Sory  :hi:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....