Zabrana ribolova uz područje JU "Kopački rit"

Autor šime, Rujan 25, 2015, 16:24:15

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

umpahpah

pametno!!! Debeli je zadužen za angažiranje vikendaša na ušću  :clap2:,ja samko ntaktirao medije neslužbeno dok ne dobijemo konačan datum i vrijeme,zainteresirani su itekako!!!

kobac

Mirno okupljanje i javni prosvjed potrebno je prijaviti 5 dana prije
Sve se vidi na stranicama mup-a

kobac

šime

Dečki u fazi smo stvaranja ORGANIZACIJSKOG ODBORA ,a gledati če mo da se večeras okupimo i pokrenemo sve aktivnosti , evo onako preliminarno  je predložena sada nedjelja u 11 sati Ušče Drave u Dunav tako da svojim prijateljima , znancima rodbini i ostalima možete prenijeti ovaj prijedlog a , sve točno objavimo po dogovoru.( a nadam se da će biti objavljeno i u medijima) samo da sve detalje  definiramo

Kugla

Ako je nedjelja u pitanju 4.10. onda treba odmah reagirati i prijaviti skup danas, jer ako je podatak točan koji govori da je potrebno 5 dana prije prijaviti skup to je onda zadnji dan danas

mlb

Nedjelja i meni odgovara! Nebi bilo loše napraviti ukratko nekakav plan i prijedloge zašto se ide da možemo staviti i na fejs da nam se pridruže ekipe sa fb grupa bezane uz pecanje na našim vodama!

Mornar Popaj

Apsolutno se slažem, imam grupu na fejsu, od preko 5500 članova ribolovaca, mogu zalijepit na vrh poziv na sudjelovanje u prosvjedu  :occasion14:
Život je cesta pa biraj gdje ćeš. Al' zalud grabiš i zalud stječeš, kad tamo gore ništa od toga ponijet' nećeš.

DIDAPATAK

..sve  :ok:..ali treba provjeriti u policiji i kapetaniji datum...da ne bi zakasnili sa prijavom okupljanja.. :uf:
.. :baba:

umpahpah

Marijo je dao smjernice,Debeli vozi Šimeta za Dalj tako da je to riješeno sa mupom a sad ovo sa kapetanijom me malo zateklo,hvala!!!
Molim sve članove da mi oproste ako u ponedjeljak budem javno morao napisati nekima da su pičke i da su samo veliki iza tastature i ekrana,dosta sam radio sa ljudima i već čujem isprike nedolaska : "morao sam kuhati ručak" "došla mi punica na ručak pa nisam mogao" "jetrva mi nogu iskrenula" " zaova ima sračku" "nisam imao prijevoz" itd !!! Ko ima volje naći će načina da nam se pridruži i na obali i u čamcima,ako Šajzi može riknut 300 kn za johniku možete i Vi ostali dati svoj doprinos!!! Znači ko ne misli sudjelovat neka ne bude glasan jer ču mu svašta reći,nadam se da ćemo se ugledati na susjede iz srbije koji kad bojkotiraju,to i rade!!! Hvala

DIDAPATAK

..ja kuham u Subotu  :stripii:..neka fišijada u Lipiku..ako bude zdravlja  :uf:...
..a u Nedjelju trebam jedino majstora da pokrene Tohija  :uf: i šlepslužbu za natrag  :mt1032:..kuham kavu na licinom mjestu  :ok:
.. :baba:

maverick

Kad se vrate Šime i Debeli iz policije onda cemo otvoriti novu temu za prijave...svi daju sve od sebe pa dajmo i mi jedan dan ili jedno popodne da pokazemo da smo jaci i slozniji od hrpice lopova koji su nas godinama "vodili" krali i koji imaju plan da to rade i dalje. Da pokazemo da smo jači od šaćice ribara, da pokazemo i političarima da smo najjača "stranka" u Zupaniji i da nas nemogu godinama shvacati olako.
Dobio sam informaciju da ce se doista rijesiti problem s zabranom odlaska na Dunav ali nama to definitivno nije dovoljno....Mi u konacnici imamo tri velika problema

1. Jeste ova zabrana....koja ce na kraju imati neki ishod i to izgleda uskoro
2. Imamo problem Zajednica koja je dosad bila imuna na sva nasa pitanja i dosla je u stanje kakvom se sad nalazi i nema rijesenje ni zasto sto nas zanima osim da nam na uzme novac za dozvolu
3. Kao sto Šime kaze , najbitniji problem jesu ribari...ovo malo sto je ostalo žele nam oduzeti, zele ribariti po Parku Prirode, imaju cilj i na ionako devastiranu rijeku Dravu i trazimo da se aspolutno zabrani ribarenje na tim "nasim" vodama...da damo priliku prirodi da se uz nasu pomoc polako obnovi...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

mlb

Nemojte zaboraviti i zagađenje iz osiječke šećerane!

mata postar

zabrana ribarima na potezu parka prirode i tu svaka prica zavrsava

maverick

Zabrana ribarima na potezu cijelog Dunava... :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

miha

Citat: maverick  u Rujan 29, 2015, 13:49:49
Zabrana ribarima na potezu cijelog Dunava... :ok:
ovo bi bilo odlićno ...ali ovo što Mata poštar kaže ...park prirode ostaviti bez privrednih tradicionalnih ribara bilo bi odlićno .....