Izgradnja aluminijskog čamca

Autor pile-1, Rujan 27, 2015, 15:44:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Kugla

Citat: mossi  u Rujan 28, 2015, 12:22:05
Kod mene je protuklizni .. bahato sam bogat pa šta!  :tongue3: :headbang:  :rofl2:
A idem u papučama od 3 eura!
Pa i ne trebaju ti skuplje papuče kad imaš sve te protuklizne fore zar ne  :stripii: :stripii:

pile-1

kompleks da,da napravim što bolji čamac koristeči materijale i majstora za željeni rezultat.Šta bih radila ili radio da sam na tvom mjesetu,NISAM NI TRAŽIO,svaki komentar poštujem i cijenim,uredno dam odgovor.Želio sam prikazati nešta drugačiju izradu i to podjeliti sa iskusnim članovima ovoga foruma.

Darko

čamac je odlično napravljen i svatko bi nešto prepravio po svom  :hi: , kao što kaže kolega biško koji spada među najbolje ( meni možda i najbolji  ) majstore za al čamce : 100 pecaroša - 101 čamac
P.S. koliko znam i u njegovim standardnim čamcima je duplo dno unutra od običnog lima a ne od protukliznog
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

ibro dirka

Ma pile jedno nemoj se sekirat, čamac izgleda fantaztično...ja bih volio imati takav...koliko te koštao majstor i gdje si rezao ploče?

Mudri

Ma pile oni sa svakakvim komentarima su ljubomorni na tvoj ljepi čamac,protuklizni lim bacanje para,i šlus,a kad vidim one ljepo izvedene bukse,svašta mi pada na pamet,da bi mogao i malo oko mog prostora vani malo poraditi.....

pile-1

Gledao sam neki dan alu čamac honda 40 na ručku Biškov rad strašno dobra rješenja,varove nikad bolje nisam vidio niti ih ima RESPECT.Ploče je rezao majstor vrhunskom tehnologijom ubodnom pilom i mirnom rukom,što se tiče cijene majstora 80%od materijala.

rj

Citat: pile-1  u Rujan 28, 2015, 18:28:51
kompleks da,da napravim što bolji čamac koristeči materijale i majstora za željeni rezultat.Šta bih radila ili radio da sam na tvom mjesetu,NISAM NI TRAŽIO,svaki komentar poštujem i cijenim,uredno dam odgovor.Želio sam prikazati nešta drugačiju izradu i to podjeliti sa iskusnim članovima ovoga foruma.

neznam čemu ovakav komentar ? ako otvoriš temu ...postaviš slike i neko ti skrene pozornost na određene propuste to nije zla namjera ...nije kompleks....nije ljubomora ...čamac praviš sebi... konzola....komore to si prilagodio sebi tu nema diskusije ali sama rješenja nekih "pozicija" su ti upitna to ti ne govorim ja več nauka..dakle upitna su rješenja majstora ...nisu neki ogromni propusti ali su propusti.... :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

pile-1

Dakle upitnih rješenja nema kao i propusta,sve je sa razlogom a što se tiče majstora i znanja o nautici uz dužno poštovanje prema svim ostalim, vezano uz nautk, estetiku,plovnost,rješenja govore njegovi radovi brodica koji nisu kontejneri kao u susjednim županijama i deseci alu čamaca,bilo koga u Vukovaru pitaj za Kalu i njegove radove.Ma ne samo tu u Osijeku nedavno isporučeno 6 čamaca pitaj Getvu.majstore.

rj

šta to znači " 6 čamaca za Getvu " ? jedan sam vozio(Getvin) prije cc 2 mj. ništa posebno čak štaviše nas 3 u čamcu koji yamaha 20 ks vrlo teško tjera ....no dobro ko sam ja a te ubjeđujem u bilo šta ...završavam diskusiju  :hi:
za tebe sam dok holidej i vajt erp u jednom

Mudri

Citat: pile-1  u Rujan 28, 2015, 19:34:01
Gledao sam neki dan alu čamac honda 40 na ručku Biškov rad strašno dobra rješenja,varove nikad bolje nisam vidio niti ih ima RESPECT.Ploče je rezao majstor vrhunskom tehnologijom ubodnom pilom i mirnom rukom,što se tiče cijene majstora 80%od materijala.
Daj malo pojasni ovo što se tiče rezanja,ko reže ubodnom pilom,Biško ili tvoj majstor i čija je to cijena,Biškova ili tvog majstora,kad smo kod Biška ,čovjek ima pravu firmu,strojeve i majstore,ne radi čamce kod gige u šupi,tako da sve mora izgledati vrhunski,da ne krećem od lima u komadu pa nadalje,normalno je da svako ako ima takvog majstora radi čamac po svojim željama,ako ga majstor hoće poslušati,i eventualno mu ukazati na nešto što nije dobro da se tako napravi,i ja da sada radim drugi čamac imao bi nekakvih drugih ideja za nešto napraviti,a ovo mi nije prvi čamac,imao sam ih nekoliko....

pile-1

Mudri prvi dio odgovora se odnosi na Biškov rad, nemam niti naj manju zamjerku što se tiče majstorstva.

ibro dirka

Ja pitam za rezanje pošto imam tamo neke certifikate na zidu i neki stroj na raspolaganju uskoro i neko iskustvo u rezanju metala i nematala a oformio bih u budućnosti neku cijenu uslužnog rezanja ...

pile-1

Teško je naći šest metarsku savijačicu samo rezanje i ne toliko.Prije na starim čamcima sam bigovao stranice kod Brune ali tri metarske.

miha