Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

mossi

Ništa ne verujem.. pajda ufatio ribu?!  :eek: :ok:  :clap2: :clap2: :clap2:

Fotke na pregled!  :mt1032:

pajdo77

Neznam ti ja te slike stavit na komp a i ne slikam,pa to su bajini mogu u cipelu stati. Sad ću opet malo poslije pet sati otići na Dravu,još sutra lijepo a onda 10 dana kaput na sebe. Zato i idem na vodu,riba nije bitna,treba uživati na suncu dok ga još ima. :hello:

vatrogasac

Bio danas na vodi od 9-12h, rezultat lijepa ljuska od 7.5kg dobivena na vlastitu boilu dipano aminokiselim, s tim da mi je 15min prije toga otprilike takva riba otpala nakon 20-30m drila na istom stapu. Riba je naravno pustena.

Poslano sa mog HTC One M8s koristeći Tapatalk

mossi

kobac

baš ću morati pajdu jedan dan snimiti i stavit snimak da vidimo kako to pajdo peca... :rofl2: :rofl2:
a tek da je nas dvojicu zajedno snimiti bilo bi to za skrivenu kameru... :stripii: :stripii:

pajdo77

Bio malo popodne mušicu bacati i ništa se ne dešava i dođem kući  a onaj iz serije "river monster" na tv-u čupa crvenorepe somove ko blesav. Sad sam u depresiji.

Bakara

Tako ćeš i ti pajdo kad dođeš u njegove godine. Sad samo opušteno :P

pajdo77

Bio sam danas i dopodne i sad pa neće na meps ni bajin ni protfiš a baš sam mislio da će krenuti. Jutros oko 9 sati je počeo sa kupanjem jedno sat vremena al neće na udicu. Ma da ja imam jedan štap za pecanje bjele ribe na plovak napecao bih ja tih protfiša polako na puštanje,ovako neče ni čvrknuti varalicu. :crybaby2:

DIDAPATAK

..juče i danas poslijepodne...ni da pipne u luci..glista,crv,cuk,kruh... :dontknow:
.. :baba:

pajdo77

Izađi Dida malo na otvorenu vodu,hvataju lijepe protfiše na kišnu glistu. Umuljaš neku jeftinu hranu sa zemljom da ti ju voda ne odnese,zakačiš na "didu" fišnec u koju natrpaš starog kruha i polako puštaš plovak od nekih 2-3 grama,zavisi od mjesta gdje pecaš sa što tanjim silkom i predvezom te malom udicom,tek malo jačom od obične kederice i moraš ih nahvatati. Šta ćeš u luci,ko da na bari ostaloj od kiše pecaš.

DIDAPATAK

..ma čim uhvatim par sati odem do luke..a kad sam već tamo zabacim štap da ne dangubim  :stripii:
..uvijek se nešto događa..al juče i danas  :thefinger:
.. :baba:

šajzika

Bio sam sonario oko usca.
Hebemti sto ima ribe. Gledao sam vadjenje 2 sarana u sat vremena a somova/bikova iki sto vec,sto smo nasli nije humano.
Komadi su takvi da se nadas sa nece zagristi. Prelazi  sa 4 5 6 na 10 11 m
Sad znam gdje iduci vikend od nocit
Audentes fortuna iuvat

nekinho

Bio sam danas na ovom mjestu... reko da vidim što je u ponudi...
http://www.glas-slavonije.hr/299400/4/Otvoren-ribnjak-prvi-ribici-Australci
Osim što nisam upecao ama baš ništa još mi i neki nepoznati "kolega" ribič na parkingu svojim automobilom razvali moja prednja lijeva vrata i naravno zbriše, tako da sam imao što vidjeti kad sam se sa ribnjaka vratio do auta parkiranog u hladovini. Bem ti državu i ove ljude da ti naprave ovako sranje i imaju obraza pobjeći. Nažalost to je Hrvatska, to je Slavonija, To je Baranja, Osijek. Siguran sam da je auto oštetio neko od ribiča, a prijepodne nas je tamo bilo cijelih petorica. Pa mu se sigurno bilo neugodno javiti nama ostaloj četvorici i pitati čiji je auto... Lik se okretao u rikverc i bum, ide dok ide, odnosno dok ne udari u mog ljubimca....
Ovako me današnje pecanje izašlo barem 700 do 1000 kn.   :uf:

alex7777

Citat: šajzika  u Travanj 23, 2016, 19:04:36
Bio sam sonario oko usca.
Hebemti sto ima ribe. Gledao sam vadjenje 2 sarana u sat vremena a somova/bikova iki sto vec,sto smo nasli nije humano.
Komadi su takvi da se nadas sa nece zagristi. Prelazi  sa 4 5 6 na 10 11 m
Sad znam gdje iduci vikend od nocit
pajta nisam te vidio niti registriro nisi prijavio taj slucaj da si bio  :stripii: znam da si reko za vikend doc u aljmas al nisam te  :eek:

pajdo77

Alex 7777 molio bi izvješća sa tvojih terena kako riba radi u tvom šoru tako da se znamo po tome ravnati kad planiramo pecanja od Sarvaša pa do ušća. :hi: