Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

pajdo77

Danas prvi put išao na mrenčice. U sat vremena 4-5 komada,ludara al sve male. prvo pecao na dlaku i dužim predvezom ta malom udicom i ne možeš vitlat sa dva štapa,peca ko mutavo. Skratio predvez,stavio veliku udicu i odma mi jedna priljepi koju nisam mogao izvući,zakovala se dole i nakon hrvanja mi pokida sistem. Pao mrak,prije sam ih dobivao i po noći i opali jedna malo veća,druga još malo veća ali kad je otpecala bukvalno sam u zadnji tren uhvatio štap jer je već bio u vodi(ninđa refleksi),reko dosta je bilo premda bi se ih noćas moglo natući prikolicu. U glavnom nikada nisam imao toliko pecanja pri jednom izlasku u tako kratko vrijeme a kažu da ne valja na vodu kad je mjesec pun. Ako se po jutru dan poznaje ove godine će ih biti mila majka,tj već ih ima samo ih treba pecati :hi:

šajzika

Pajdo , pokazao si ko je šef sale :hi:
Audentes fortuna iuvat

Harley

Ne volim bas tipkati izvještaj ali za moga prijatelja cu to napraviti, No, dok te ne prođu traume sa Save evo ti malo od večeras,  one od juce si vidio, pet komada, tri u mjeri, ovi manji poslani da se utove do mjere.
Kolateralne žrtve ne racunam(stuka, somic, bucov, klen

Living your dreams, do not dream the life

Zagor

Pajdo svaka čast  :hi:

Morat ćeš i mene naučiti loviti mrene  :hello2:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

nekinho

Pajdo na koji mamac si ih dobio???

pajdo77

Kockice tirolske salame i gaude,nema mrmaka nigdje inače bih sa njima dobio bar tri puta više. Mrmci su zllo za mrene

Smithwick maniac

Auuuuu koji mamac za soma!
Prolaze me vec scenariji borbi kroz glavu.
Pajdo ovo je bombon za soma
Strast...vrlina koja ne poznaje svjetlucanje mjeseca ni oscilacije vodostaja...

pajdo77

tirolska je bolja nego parizer,parizer se brže raspadne u vodi,što više žljondri u njoj-to bolja :stripii:. Na sir su udarale samo male kao ova jedna na slici,onda sam stavio kovanu udicu za šarane,kocku mamca dva puta dva centimetra direktno na udicu i onda su krenule veće. Normalno da nemam one ampule za noćno pecanje a onaj sprej za pošpricati vrhove kupujem od kad sam prohodao pa je čupavo po mraku,a pecaju i tada. Kad otrese vijaj štap po čamcu inače sjedi i plači za štapom,hebiga nezgodno kad ne vidiš kad peca a one karike se stalno ljuljaju pa samo odvraćaju pažnju od vrha štapa. Danas se malo provozao da izvidim situaciju,ima ih ko rusa tamo a neki tip je taman sa obale izvlačio mislim amura,bio sam dalje od obale pa nisam dobro vidio al bio je ko noga,jedva su ga njih dvojica ugurala u meredov. Mrena nije htjela,valjda je bolje pridvečer.

joker

pajdo sta si ne otpustis role nema sanse da odnese stap a cujes kad pocinje izvlaciti.ja sam tak skoro popusio novi fider od tada otpustim role i nemam brige da ga odnese
prije su zene kuhale kao moja mama a danas piju kao moj tata

pajdo77

Nemam ja nosače za štapove na čamcu nego ih samo naslonim na srednju dasku i polegnem veslo kod motora i tu ih naslonim. Kod mrene nema labavog drila,mora biti našpanovan skoro do kraja da ju mogu odmah odljepiti od dna. Ovo mi je prva mrena koja mi je pokidala sistem od kada pecam a što se tiče vijanja štapa po čamcu ne bi mi se to desilo da je bio dan,ovako ja u tom mraku nisam ni vidio da mi peca dok mi cjeli štap osim onog djela iza rolne nije bio u Dravi :stripii:

No

Citat: pajdo77  u Rujan 16, 2016, 10:24:24
tirolska je bolja nego parizer,parizer se brže raspadne u vodi,što više žljondri u njoj-to bolja :stripii:. Na sir su udarale samo male kao ova jedna na slici,onda sam stavio kovanu udicu za šarane,kocku mamca dva puta dva centimetra direktno na udicu i onda su krenule veće. Normalno da nemam one ampule za noćno pecanje a onaj sprej za pošpricati vrhove kupujem od kad sam prohodao pa je čupavo po mraku,a pecaju i tada. Kad otrese vijaj štap po čamcu inače sjedi i plači za štapom,hebiga nezgodno kad ne vidiš kad peca a one karike se stalno ljuljaju pa samo odvraćaju pažnju od vrha štapa. Danas se malo provozao da izvidim situaciju,ima ih ko rusa tamo a neki tip je taman sa obale izvlačio mislim amura,bio sam dalje od obale pa nisam dobro vidio al bio je ko noga,jedva su ga njih dvojica ugurala u meredov. Mrena nije htjela,valjda je bolje pridvečer.

Pajdo trebaš ovakve signalizatore. Svijetle samo kad peca,kad zatrese zatrperi crveno a  kad stisne svijetli crveno svijetlo,vidi se super.

šajzika

Audentes fortuna iuvat

pajdo77

To je pametna stvar. Ako gledam stalno u one ampule na vrhu štapova nakon nekog vremena mi se već čini da peca,ako stavim karike one se stalno ljuljaju,ovo je zgodno rješenje :ok:

No

Davno je to bilo,mislim Bahun u Zagrebu . Unutra je Živa kad se prelije napravi kontakt i zasvjetli. Dobra stvar.

šajzika

Ima kakav natpis na cudima ?
Ja imam ona zvonca sto svjetle. Mal me ljute jer zvone ko blesava . na svako micanje u camcu mislim da je stigao deda mraz
Audentes fortuna iuvat