Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

SMT

Citat: maverick  u Srpanj 11, 2020, 17:47:14
Jedes...pijes...nije mi jasno di se trosis da si tako vitak... :stripii:

Ej, počeli me nuditi pivom opasano na Dunavu...

maverick

A vidim da se ni ne buniš  :occasion14:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

SMT

Ma nema tu kraja matori... lakše mi pecati...

Sad papras... Ovo je maraton, okupimo se vikendom, svi pobegnemo iz gradova... jedva čekam posao u ponedeljak :stripii:...

smudjoslav

...Samo mrsavci...

Parikas je odlican, vidi se odavLe... :icon_thumright:

SMT

majstor

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Rap

Citat: SMT  u Srpanj 11, 2020, 12:50:07
:stripii: :clap2: :icon_thumright:

Zato ja sad tucem duple smene... Malo odmor, pa ćemo dalje... A možda i ne :stripii: :hi:

Jel bi prosla dostava na vodu,prevelik je rizik ostalo

SMT

Rap,

Neki su bili ponudjeni mesom i ribom ali iz objektivnih razloga nisu mogli, disciplinovani smo :hi:... Druga strana medalje jeste, da u čamcu imaju toliki frižider koliki ja nemam kući, pa sam negde procenio da neće ostati gladni... :hi:

Majstore legendo,

Loviš ribu opasno, cestitam :hi:

kawasaki

Frizider je polozio. Hladi i cuva, a i stane 28 limenki i 4 kom od  dve litre. Dva kulina, komad šunke, sira, nesto malo pelinkovca...  :ok:
Cvrst je i moze se na njemu sjediti...samo ladi guzu gore nego sjediti na betonu  :stripii:

Uglavnom, u nedilju sam te trazio po vodi jer nam ostalo samo 2 boce mineralne.
Ali kako vrijeme nije davalo da se lovi riba, onda amo otisli na kotlic pa kuci.  :hi:
Brzi od Bolena.

SMT

Ceo vikend sam bio na “terenu” za koji sam nespreman i nedorastao, alkohol, jelo i ne spavanje uz muziku :stripii:... Tako da sam u nedelju  bio na drugom kraju, kratko izjutra, nisam imao snage ni vremena za vise :hi:...

Nisi ti poneo malo vode, nego previše kulena :stripii:

pajdo77

Danas sam im baš napakostio. Za tri sata jedan bravac. Nema manjih u Dravi inače bih ja i njega našao. Da je manji bio bi ikra. Još ima onu plastičnu narukvicu iz rodilišta na repu. Ne vrijedi tim smuđevima šaptat,oni krupniji su stariji,to nagluho pa ne čuje.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

Rap

Citat: SMT  u Srpanj 13, 2020, 06:33:36
Rap,

Neki su bili ponudjeni mesom i ribom ali iz objektivnih razloga nisu mogli, disciplinovani smo :hi:... Druga strana medalje jeste, da u čamcu imaju toliki frižider koliki ja nemam kući, pa sam negde procenio da neće ostati gladni... :hi:

Majstore legendo,

Loviš ribu opasno, cestitam :hi:
Sve znam,nisam bio namlicu mjesta,bio sam u drugom camcu.Zato sam i pitao

SMT

Subota je onako, po meni bila idealan dan za ribolov... Vremenska promena je bila u najavi uveče i riba je reagovala na to, smudj... Osetilo se... Ja sam uspeo u jednom danu izaći 3x na vodu po par sati, sa ciljem uloviti soma... Treći put sam bio najmanje i uspešan, nevreme je bilo na pomolu i mrak je bio blizu... Namestio sam se uz obalu za smudja, za jedno 45 do 60 minuta sam dobio pristojan broj udaraca na dzig... Radilo se o sitnim primercima ali je svakako bila uzivancija držati lakši pribor u rukama... Upao sam u neko jato takvih...

Posle sam prešao na vobler ali nisam dugo ostao, verovatno je to greska jer je svaki treći cetvrti zabac bilo akcije kao i na dzig, malo pristojniji komadi... Mirisalo je na dobro veče ali previše mi je bilo ribolova već...Sunce me raznelo, ceo dan, juče sam stigao kući u 17h, spavao do jutros :hi:... Retko kada odustajem, ovaj put da...Smudjevi neki drugi dan :hi:...

SMT

Citat: pajdo77  u Srpanj 13, 2020, 09:23:00
Danas sam im baš napakostio. Za tri sata jedan bravac. Nema manjih u Dravi inače bih ja i njega našao. Da je manji bio bi ikra. Još ima onu plastičnu narukvicu iz rodilišta na repu. Ne vrijedi tim smuđevima šaptat,oni krupniji su stariji,to nagluho pa ne čuje.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

:stripii: :stripii: :stripii:

Nešto su mu oči veće...

Ti si pobedio igru... Sa tobom je ići na pecanje, kao sa Ronaldinjem na fudbal... Magija :hi: