Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

A cijeli zivot ljudi su isli na dunav s nasih terena na dunav i to s dvije lame...samo smo se malo pogospodili pa nam se ne da...i ako se ide na par dana nije to nikakav problem...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Otići popodne i sutra ujutro se vratiti to može i sa lamom malo traje al sad ne znam koliko vremenski, čuo sam da je od ušča Drave do njenog 29 km tu kod nas cca 3,5 sati, a nizvodno kad idemo tamo nešto manje e sad jel tako ili ne neznam, al usput koji put štift i može i duže

maverick

a mislim da se tu vrti uzvodno i pet sati...ali nisam nikad probao...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

A ako je više od ta 3, 3 i pol sata mislim da je previše, ostaje Drava a Dunav kad nabavim neki jači motor koji će ovaj čamac podnjeti, ili kad me ti susujed povedeš  :icon_thumright:

maverick

ne ne ne....sad ti mene treba da vodis.... :icon_biggrin:

silure

30km sa mojom prijasnjom lamom 4.8 uzvodno mislim oko 4 sata stime da mislim da je drava nesto brza od dunava...

Kugla

Citat: maverick  u Kolovoz 12, 2013, 20:28:25
ne ne ne....sad ti mene treba da vodis.... :icon_biggrin:
Ako si za avanturu i tako dugu vožnju nema problema ja sam za, a i imati će mo vremena za obuku  :icon_thumright:

maverick

Ma vidi ja sam kao mali majmun na sve se dam nagovoriti, a nesto gledam danas taj camc ladno stanu nogare i tambura...taman do usca kuhamo fish ili čobanac, ista situacija u povratku...bem ga ako bi nam bilo dosadno  :icon_biggrin:

Kugla

Pa ovo postaje zanimljivo, red klope, red cuge i tako polako i eto nas na dunavu,a ručak gotov,malo odmora kupanja pa  pecanje do neko doba pa malo drijemanja, pa zorom pecanje pa povratak i priprema ručka u povratku ma to moramo oprobati.  :icon_thumright:

Greys

E sad kad sam pročitao ovo tambura u čamcu, odma vidim sliku u glavi  :love7:

Stepa

Citat: maverick  u Kolovoz 12, 2013, 21:41:00
Ma vidi ja sam kao mali majmun na sve se dam nagovoriti, a nesto gledam danas taj camc ladno stanu nogare i tambura...taman do usca kuhamo fish ili čobanac, ista situacija u povratku...bem ga ako bi nam bilo dosadno  :icon_biggrin:

JA pripoznajem sa šaranom za fiš da vam brže prođe vrijeme a gore vas čeka grah :icon_thumright:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Slaven

:toothy9: Gotovo je ovo, Kugla je skuhan, ko moze odbit ovakav poziv

TonyC

Aaaaaaaa , navlakuša je pala !!!!!!!!     :notworthy:   

Kugla

Sam da generalku majstor napravi na lami danas naručio dijelove koje nema i kroz par dana će biti, Inaće majstor KEĆI sa foruma, juće svaka mu čast 3 sata je sve živo pregledavao i isprobavao ali ipak generalka, al će bar biti pouzdano pa onda može taj kotlić u čamac  :icon_thumright:

Slaven