Bio/la sam na pecanju

Autor jura, Studeni 17, 2012, 09:12:13

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

maverick

Mislim da ide Ćava, Darko....a ja tesko...mada sve je moguće
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Grof

Ja ujutro krećem u pola 5 te ću biti na Hulovu do negdje 13-14 h. Slavene ti i svi drugi su dobrodošli na rakijicu  :headbang:
Tu je brate odmah iza panja

Stepa

Zelenko mi je gore sa baksuz ekipom  :rofl2: :stripii: dečki su prva liga za sve i opskrbljeni sa svim namirnicama od tekućih do krutih pa tko bude u prolazu nek navrati do njih :icon_salut: :pirate:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

ČADA

odoh ja sutra ranom zorom zabaciti na one veće.  :pirate:

maverick

Odoh i ja noćas .....pa da vidimo kakva ce biti nedjelja  :stripii: Cava i Jura su na Dunavu...kazu da je Ćavu razmontirao neki debeli šaran...eto fin dečko a ode nam sad u šaranaše  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

silure

Ja cu sutra ili prekosutra odraditi jedno nocno samo voda gadno varira sada dosta opada pa se bojim dosade  na vodi

šajzika

Ode se provozat camcem malo i probat naci salmo thrilla kojeg samostavio na kamenu.
Uzet cu i bucku pa lupat malo i blamirat se :)
Audentes fortuna iuvat

raso

Citat: maverick  u Lipanj 21, 2014, 17:57:00
Odoh i ja noćas .....pa da vidimo kakva ce biti nedjelja  :stripii: Cava i Jura su na Dunavu...kazu da je Ćavu razmontirao neki debeli šaran...eto fin dečko a ode nam sad u šaranaše  :stripii:
Hm, očito se čava počeo družiti više sa Jurom nego s tobom, a bio je fin dečko, dobar varaličar.  :stripii: :stripii: :stripii:
Tako je to kad padneš pod utjecaj :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

Kugla

Cijela ekipa odjurila na Dunav, sva parkirna mjesta prazna, večeras ni nećemo ići pecati već dočekati njih da nam podjele rbu koju su za nas upecali  :stripii: :stripii: :rofl2: :rofl2:

maverick

Bilo je ribe za djeliti ali nikog nije bilo na flosu  :stripii:

TonyC

mossi

Ne ne, veruju u poglavicu, tebe čekaju ako im treba meredov!   :rofl2: :stripii:

TonyC

Hahahaah  :rofl2:   istinu veliš mossi !

zvona

Odoh i ja večeras malo prošetat gume i neke voblere..nisam bio na jiganju skoro mjesec dana

kawasaki

Drz'te gace od soma veceras  :headbang: :headbang:
Brzi od Bolena.