Nosaci štapova

Autor maverick, Prosinac 23, 2012, 22:59:37

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

:icon_biggrin: a necu u tom smjeru... :icon_biggrin: bar to se tice kolege... :icon_biggrin: a vozanje moze kad god...no, da se vratimo na nosace...trebaju mi nosaci za sharka...da ako opali saran ne odleti stap....a kad stavim stapove da mi ne zauzme cijeli prostor gdje boravim
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

IVEK 85

Neznam velim ja sam si za more napravio nekaj slično,isto štap ide u cjev al to mi za panulu ili kad lovim s otvorenom rolom na propadanje,sistem stege i može se štelat gore dole,al nemre ljevo desno,po meni na tvrdo kad se lovi iz čamca najbolje na bok naslonit štap!

TopMix

Citat: maverick  u Siječanj 25, 2013, 21:12:58
:icon_biggrin: a necu u tom smjeru... :icon_biggrin: bar to se tice kolege... :icon_biggrin: a vozanje moze kad god...no, da se vratimo na nosace...trebaju mi nosaci za sharka...da ako opali saran ne odleti stap....a kad stavim stapove da mi ne zauzme cijeli prostor gdje boravim
Mario, pazi, kad zabacis za sarana da ne dodjes u iskusenje da usput istovremeno i varalicaris, jer to jedno s drugim ne ide. Garantujem iz iskustva da ce ti saran udariti dok u ruci drzis varalicarac

maverick

Tope nemam ja s tim problema..pecao sam ove godine i to sasvim opusteno  :thumbsup: samo neke nosace da slozim na sharku...sad imam neku letvu pa na nju stegnio one obicne nosace s stegom
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

TopMix

Vidim ja da ces ti ove zime vec smisliti nesto pametno za te drzace  :thumbsup: Uzgred, kontaktiraj Stefanyja, i on ti je uplovio u saranske vode, a ideje samo naviru...
Mozda jednog dana ukrstimo pecaljke na saranskom megdanu: Tunjo i ja protiv tebe i Stefanyja  :icon_thumright:

alexdja

Pitaj Ðoleta Tajmena da ti pošalje sliku, fenomenalni držač, radili su mu neki momci, ne sećam se koji...
       Nema više divljeg bučka. :no:

retfala

Tope pokidat ćemo ih u šaranima :toothy12: Moram vidjeti te nosače kod Ðolete. Ivekovi su boli glava , trebamo samo napraviti kvalitetan nacrt. R-T javiiii seeeeee

maverick

Ajd tko ce se organizirati da dobijemo tu sliku

alexdja

Pitaću ga ja sutra...

Samo ne znam da li će slika dočarati koliko je čvrst i robustan, a i estetski je OK :thumbsup:

alexdja

Slikaće u ponedeljak pa će mi poslati sliku...

To njemu neki momak uslužno radi...

maverick

maverick

alexdja

Jbg, ne vidi se ono glavno... :evil6:

Kako se fiksira na čamac...

Ovo je negde širine čamca i samo se uglavi i skine po potrebi kao recimo daska za sedenje...

maverick

to su ok nosaci po obliku..a sto velis kacenje...ali na ovaj oblik ne bi trebalo biti komplicirano  :thumbsup: i hvala za trud da dodjemo do slike

alexdja