Vodostaj Save

Autor Rajo, Prosinac 24, 2012, 14:23:22

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

maverick

Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

No

Puštaju vodu u polje,neće bit poplave većih razmijera. Smiruje se sve polako.

Neki od nas će uskoro imat nastup na Savi.  :uf:
Toplo se nadamo ponedjeljku.

Na repertoaru će bit ribolov soma na glistu s obale. U pauzama će se pokušat u to more spustit i pokoja guma,tek toliko da se vidi živi  li u toj vodi smuđ.   :stripii:   :stripii:

No

:crybaby2: Eto opet save preko glave.

Stići će do jutra na 500 Jasenovac,a za srijedu i četvrtak najavljuju,ne kišu nego  kišurinu.
Znači zbogom Savo do nove godine otprilike.  :BangHead:

Ne znam šta će bit s Dunavom,ako i on ne podivlja eto me koji dan tamo  :ok:

vedro

A tesko ti pao porast Save  :stripii: :stripii:

No

:hi:   Znaš da je, nisam bio dva tjedna i baš mi fali.

Sava je neusporedivo ugodnija za pecanje od Dunava, i na Savi sam kao kod kuće.   :takoje:

baka

'No', bježi kući jer ovo na šta Sava liči stvarno ružno izgleda! :eek:
Danas sam u Zagrebu prešao par puta preko mostova, pa to je sve razliveno, Sava mutna k'o Vardar, a svi kanali okolo puni do vrha vodom. Nema tu pecanja.
Pecanje je bolest, ali pomaže kod drugih bolesti!

im84

Veljo je moj čovjek sa vode, i kaže da se jedna žaba popiša u Sloveniji, ili ovdje, Kupa ode 2 3 4m, Sava skoči po 5-6-7m u šusu. To tamo nije normalno.  :eek: I tako svako malo.
#foxrage
#fox_rage_fishing

No

Citat: baka  u Prosinac 13, 2017, 20:05:27
'No', bježi kući jer ovo na šta Sava liči stvarno ružno izgleda! :eek:
Danas sam u Zagrebu prešao par puta preko mostova, pa to je sve razliveno, Sava mutna k'o Vardar, a svi kanali okolo puni do vrha vodom. Nema tu pecanja.

Ma zbrisao sam,ali me raduje da sam bio  :ok: i ulovio 

No

Ne može se više ni u Mlaku.  :uf:

pajdo77

Te slike ne izgledaju nimalo dobro :no:. Jel još dolazi?

No

Da, polje još raste a sava je stala. Nema pecanja do polovice prvog mjeseca možda i više. 

:uf:

pajdo77

Jel imaju jadne životinje ako ih ima tu otići na neko povišeno mjesto? Ako je svagdje oko njih voda neće biti dobro

No

Problem nastaje ako bi došla još jedna kiša kao što je ova zadnja bila.

rale2505

Gledam već par dan vodostaj u Jasenovcu pa mi nije jasno kako može biti isti već par dana!? Cm gore dolje.  :dontknow: