Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

hii ja za..ali prvi puta je uvjek najbolje...spontano i ispalo je  :notworthy:

maverick

Bio sam i organizirao dosta skupova, svaki se pamti po necemu...ovog ima da pamtimo po tamburasima i starom macku  :toothy12: a u selu je to ziva atrakcija..ovi to nisu dozivili u dva zivota... :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

BokiOS

Vidim da ste se odlicno proveli,sad mi krivo sto nisam mogao ici zabavit se i bolje vas upoznat.

ESOX

S pecanjem moraš znati, ne može se stati !!!          ESOX LUCIUS

dravski pecaros

slazem se maverick da svaki po necemu pamti ali brate tamburasi u camcu e to se vrlo rjetko viđa...jedino da me pop vjenca u camcu na sred drave bi mi bila zelja... :toothy10:

Jožef1

dravski- možda ti se i želja ispuni..., budeš li imao dobre kumove sa foruma; dvojicu m,m  :thumbsup: ali moraš imati pravi šal oko vrata   :icon_thumright:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

hihi sam svecenika moram nac koji to napravit hoce a za camce ima ekipa neko ce ustupiti...

toktiz

Šta čamce?! Za tebe ćemo floseve  odvezati i pustiti na vodu i vući čamcima. Neće biti prvi put.

dravski pecaros

Kugla

Znači dravski se odlučio ženiti, e pa neka a neka ti se želja ispuni i neka te vjenčaju na flosovima i da ti svi mi budemo na vjenčanju, ja ču ti i zasvirati.
A danas me pita jedan pecaroš jel to neki moj prijatelj udario u obalu ma reko nemam pojma o čemu pričate  :alas: ;D

dravski pecaros

hihihi e ovako posto je meni 19.6 rodendan ako ima ekipa za ja 22.6 financiram jelo i imamo okuplanje..mislim ako ima zainteresiranih

Kugla

Dali ima zainteresiranih pa Dravski naravno da ima zainteresiranih jel tako ekipa?  :occasion14:

Jožef1

Citat: kugla  u Travanj 21, 2013, 20:19:07
Dali ima zainteresiranih pa Dravski naravno da ima zainteresiranih jel tako ekipa?  :occasion14:

tako je  :occasion14: ako je potrebno, budem tražio zamjenu.... za nedjelju  :hello2:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

raso

Ima svećenik koji te može vjenčati na sred Drave, samo ne znam jel smije

vedro