Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Kugla

Ne javlja se mora proći vrijeme prilagodbe opet na kontinentalnu klimu.   :occasion14:

Retfalački mačak

Praviti ću se da ovo ne razumijem.  :thebirdman:  Kada i gdje se ide??????   :occasion14:

maverick

Vijece foruma je ipak odlucilo da se nekim , odnosno najstarijim clanovima foruma ipak dodjele neke ovlasti...tako macak postaje organizator a kugla je vec od prije blagajnik...mislim po godinama jos ostaju r-t i rj i perek ....moramo i njih nekako uposliti a ujedno oni mogu drzati i ogranak umirovljenika  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Kugla

Ajde neka sam negdje izbjegao kuhanje heheeheheheh

Retfalački mačak

Danas, poslijednji put pitam: Kada se ide? Kuda se ide?
Odoh ako nema druženja ponovno u Mohač na kavu.
Krenio danas, nazvao kolegu u Dardu, priključio se i otišli u Mohač. Pojeli svaki, sendvić za dvoje. Kupili još jedan za kolegu u Mohaču. Otišli s njim u neko selo na kavu, sok i ....
U povratku u Dardi pojeli domaći fiš. Vratio se kući i nemam osjećaj da sam bio u Mađi.  :toothy4:

maverick

Kad god se vratis iz Madje mireses na jeftin parfem  :toothy12: tako da ako ti nemas osjecaj da si bio.....zena sigurno ima  :toothy12:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Retfalački mačak

Slijedeći puta idem preko Belišća. Više nitko ne koristi jeftine parfeme.  :nono: Sada je aktualno samo konkretno i kvalitetno.  :pottytrain2:

maverick

Moraćemo neku od tih mađarica registrirati na forum, tako da imaš opravdanje kad ideš tamo....Samo kažeš ženi da si bio na okupljanju pecaroša  :toothy12:

mossi

Citat: maverick  u Srpanj 02, 2013, 13:49:56
Moraćemo neku od tih mađarica registrirati na forum, tako da imaš opravdanje kad ideš tamo....Samo kažeš ženi da si bio na okupljanju pecaroša  :toothy12:

:icon_thumleft: :occasion14: :notworthy:

dravski pecaros

neznam di da postavim sliku pa cu vamo :toothy10:
danas kupim novi broj prakticnog ribolova i listajuc naiđem na poznatu osobu...nas prijatelj sa foruma  Toktiz postao popularan  :toothy9:

maverick

Ja ti rekoh da na onom skupu od zadnji put ima vise zvijezda nego na Porinu a ti ne vjerujes  :toothy12:

raso

Ih pa poglavica ima takovih slika po časopisima koliko voliš, u jednom koji ima tiraž bar 10 puta veći je i duplericu dobio. Sjećam se da je pro pokazao jednoj konobarici :beee: :beee: :beee:

dravski pecaros

hihi pa popularna ekipa....a hebga ja sam u crnoj kronici mogu osvaniti :toothy9:

retfala

jel poglavica na duplerici bio u toplesu :toothy9: