Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Jožef1

Konačno se pokrenulo s mrtve točke  :icon_thumright: dp tada moram nabaviti razno-raznih varki, biti dobar doma "vrijedan"  :silence: da me žena pusti na tri dana, jaooo  :hello2: kako necugam puno, biti ću požarni po noći, da ne bi izbila vatra  :occasion14:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

raso

Jožika ti ćeš biti zadužen za blagoslov kampa, plovila, motora i alkohola :be happy: :be happy: :be happy:

Jožef1

Bude li nas izmješanih  :whistle: biti će i ono blagoslovljeno  :not speak:

Ivan Borojević

dravski pecaros

kod mene festa 6-8.9 u serlu... :blob6:

Jožef1

Kugla

Dravski morati će mo malo obići tu feštu, ako ne budemo na regati i okupljanju!  :occasion14:

dravski pecaros

ma nezenim se..u petak 6.9 fis i pecena riba i tamburica..subota 7.9 ima nastup kudova a 8.9 ima snimanje emisije SLAVONSKO VESELJE i nastup tamburasa

Jožef1

ja već mislio- neće mu biti bolje nego nama-, zamisli forumaše na ekranu HTV-a,  :alas:

Retfalački mačak

Upućujem otvoreni poziv administratoru da odredi datum i mjesto okupljanja. To može i sam, a za ostalo neka ode  :walk: po svoje mišljenje  :enjoying:.

maverick

Sto se tice okupljanja, organizirali smo ih nekoliko i doista ja sam nemam snage za takve festivale....izaberite datum.,...vikend koji vam odgovara...meni ne odgovara 14.9....na koji nacin ce se organizirati to odlucite sami i tko ce se brinuti o tome jer ja ne stignem...imamo dvije opcije...jedna je da svatko nosi cugu i klopu za sebe za tri dana, druga je da se skupi lova i kupi jedan prase a drugi janje ili nesto slicno....uvijek problem budu čamci....tu se dogovarajte sta i kako.....dajte prijedloge  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

men isto 14.9 ne odgovara..kak sta odlucite bice ok....ja sam kako je i prije dat prijedlog za zadnji vikend u 9 mjesecu

Greys

Kugla

Koliko sam shvatio iz postova, nekima ne odgovara prvi vikend, nekima drugi, a nekima treći, pa onda najbolje zadnji ali opet kako većina odlući, ali bez poglavice nema smisla okupljanje.

sandra

poglavica puši lulu mira ..ak je bjeli oblak onda je odredio datum okupljanja.. :alas: