Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 3 Gosti pregledava ovu temu.

Stepa

Sandra manje vise vecina clanova foruma su okorjrli forumasi sto sa Vukova (na vukovima smo se manje vise svi upoznali).
Organizator okupljanja mozes biti samo jednom ili dva puta (poglavica i os ekipa)izgoris kao baklja ivanska.
Bilo je i prije propalih organizacija tako da nas to ne pogadja previse..
Nadam se da sam ti uspio bar malo pojasnit,zrtva pojedinca je prevelika
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Stepa

Svako druzenje na kojem sam bio bilo je nezaboravno i na nekakav nacin poseban al jba stariji su se potrosili aneki novi klinci sto bi treballi nesto nauciti nisu zaintersirani jbga  :pain10:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

Znaci idemo iz pocetka...tema se kljuca na dva dana, greys, sandra i kugla zuti karton  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

maverick

tema je unlock pa sad polako i opusteno  :thumbsup:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

twister011

Uffff, sad mi je lakse. Ozbiljno se zabrinuh.
Snaslo me je sa svih strana, te mi ova oaza dosta znaci :icon_thumright:

maverick

Okupljanje je stvar potrebe da se članovi vide i druze, problem ovog foruma i druzenja je sto se mi vidimo non stop i okupljanje nema vise drazi kao sto je bilo dok smo posjecivali  druge forume. Inace vecinom se nema vise vremena a ni volje kao sto smo imali prije i uhvatili se posla od desetak dana, skup od par dana za 30-40 ljudi nije mala stvar i iziskuje puno vremena i novaca, onda me osobno zasmeta kad se nadje netko pametan pa kaze kako je netko lijen ili nemaran jer se ne mozemo organizirati...

Nema dana da nismo na kavi, kod mene ili negdje drugdje....Od sad tko se bude pitao sto je s okupljanjem neka se uhvati i obveze da nesto organizira, ne bitno na kojem mjestu...mi cemo doci... :thumbsup:

Slaven

S obzirom da je u pitanju 30 40 ljudi i Kugla je obećo neko prase, obečavam i ja četveronožnu životinju povodom mog zaplovljavanja Dunavom. Termin okupljnja kad se desi desi. Također ne mogu 100% učestvovat u organizaciji jer nemam vremena. Nije problem ni ako to ostavimo za prolječe, ipak je sad sezona pecanja i svi gledamo da odemo na vodu u miru i da se odmorimo.

Kugla

Slavene potpisujem, možda je proljeće bolja opcija kao što smo radili i ovoga proljeća.  :icon_thumright:

Ivan Borojević

:not: :alas: da, mozda je bolje nagodinu  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :wav: :glasses9:

Retfalački mačak

Predlažem da odredimo datum okupljanja pecaroša slijedeće godine, da to bude ustaljena praksa. Predlažem da se provede anketa, odredi sadržaj, mjesto, počnu skupljati novci i sl.
Ovo više nije grupa entuzijasta, ovo je reprezentativni broj članova. Takav broj bi svaka politička stranka poželjela. Vjerujem da rastemo upravo zato što nema politike, vjere, stranke i ostalih ovakvom forumu nepoželjnih sadržaja.
Za to netko ima zasluge, a ujedno to treba da bude poticaj još kvalitetnijem pristupu i otvorena vrata koja će znati i poznati poželjni novi članovi. Ovaj forum je počeo na neki način i odgajati nove članove, a i mi imamo djecu i prijatelje.
Ovim sam na neki način dao ocjenu forumu, ali to ide u drugu temu, ova je prijedlog tradicionalnog okupljanja.  :icon_thumright:

Kugla

U potpunosti se slažem!  :icon_thumright:

umpahpah

pa posto smo vecina gurmani mogli bi neku "probu" napraviti sad,u doba kolinja,znaci cisto druzenje uz vatricu ,krvavice,svargle,cvarke one proizvode koje imamo odmah po kolinju!!!  :blob3: :blob7: :blob5: :blob6: :blob3:

kawasaki

Citat: Retfalački mačak  u Prosinac 08, 2013, 08:28:47
Predlažem da odredimo datum okupljanja pecaroša slijedeće godine, da to bude ustaljena praksa. Predlažem da se provede anketa, odredi sadržaj, mjesto, počnu skupljati novci i sl.
Ovo više nije grupa entuzijasta, ovo je reprezentativni broj članova. Takav broj bi svaka politička stranka poželjela. Vjerujem da rastemo upravo zato što nema politike, vjere, stranke i ostalih ovakvom forumu nepoželjnih sadržaja.
Za to netko ima zasluge, a ujedno to treba da bude poticaj još kvalitetnijem pristupu i otvorena vrata koja će znati i poznati poželjni novi članovi. Ovaj forum je počeo na neki način i odgajati nove članove, a i mi imamo djecu i prijatelje.
Ovim sam na neki način dao ocjenu forumu, ali to ide u drugu temu, ova je prijedlog tradicionalnog okupljanja.  :icon_thumright:
potpisujem  :icon_thumleft:
Brzi od Bolena.

Kugla

Citat: umpahpah  u Prosinac 08, 2013, 09:23:01
pa posto smo vecina gurmani mogli bi neku "probu" napraviti sad,u doba kolinja,znaci cisto druzenje uz vatricu ,krvavice,svargle,cvarke one proizvode koje imamo odmah po kolinju!!!  :blob3: :blob7: :blob5: :blob6: :blob3:
Isto super ideja, sam ima nas koji nismo imali svinjokolju  :icon_scratch:, al nešto će se smisliti, ono brzinsko druženje, Bajta ili neka mirna obala dostupna autom.

raso

Pravite okupljanje sad kad sam ja na djeti i ne pijem alkohol :beee: :beee: :beee: