Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 11 Gosti pregledava ovu temu.

šajzika

1. RETFALACKI MAČAK 60 KN
2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60
11.RAŠO
12. ŠAJZIKA

lova ide mavericku prvom prilikom  :icon_thumright:
Audentes fortuna iuvat

dravski pecaros

Citat: maverick  u Ožujak 22, 2014, 20:28:38
1. RETFALACKI MAČAK 60 KN
2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60

Što se tiče hoce li biti okupljanja ili ne...biće ga svakako....ako ne budu sviraci...urci...palci....imacemo neko klopanje....malo pecanja i slicno....zajebancija svakako zagarantirana  :ok:
e to sam ceko mario...nije bitono disi nego sa kim si...koda su tamburasi bit svega..zezancija i to..steta da to propadne...

ps

Citat: zvona  u Ožujak 22, 2014, 08:20:13
Očito od okupljanja ništa.. šteta
Zvona, bit će problem organizatorima kuda će s nama zbog prevelikog odziva  :sha:     

maverick

Pitanje je samo...da li da vidim sa simbom pa idemo na bajtu...ili da to napravimo na 27 km  gdje mozemo i malo fiderisati ...pecati sarane, bajkose...i usput pripremati klopu ...meni se to ak nekako i vise svidja...mogli bi malo i pokazati o muvanju i slicnim zezancijama recimo...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

meni svijedno sam da se zezamo i ostalo sta ide.... a di 27 km

maverick

Pa malo uzvodnije gdje si bio s rasom...
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

dravski pecaros

a ok nekuzim ja bas te kilometre..men mozda i vise stima jel ak bi bio dobar vodostaj ja nocim i docekujem vas ujtro ako sve bude ok...  :pije:

raso

Citat: maverick  u Ožujak 22, 2014, 21:11:06
Pa malo uzvodnije gdje si bio s rasom...
Pa nije loše ni tamo gdje je bio sa mnom, moš autom do vode, a prostora za igranku koliko voliš. :stripii:

maverick

Pa cijeli taj dio...malo dan ranije nahranimo i moze biti i veselo... :stripii:

dravski pecaros

zato bi ja i doso nahranio i peco ko zna sta bude....mislim mario da ovo super ideja da mal promjenimo lokaciju...

ps

Što se tiče pecanja šarana ,bajkoša, kada dravski zapleše na stolu ni školjka neće ostati u krugu kilometra.  :rofl2:  :rofl2:  :stripii:   

zvona

Može instrukcije o muvanju ja sam za

silure

Provjerim sljedeci tjedan na poslju ako budem slobodan taj vikend okupljanja uplacujem i ja za okupljanje...hebe me taj mjesec s terenima ali dacu sve od sebe za druzbu

maverick

Bas zbog dravskog nece biti stolova  :stripii:

dravski pecaros