Okupljanje pecaroša !

Autor TonyC, Studeni 17, 2012, 15:33:31

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 2 Gosti pregledava ovu temu.

Jožef1

Od te frankovke nebude ništa do sutradan  :stripii: :stripii: Bolje ostavi kod raše  :stripii:
Biti će više pića nego u hotelu s pet zvjezdica  :clap2:
A zašto dravskog netko mora voziti kuć  :sha: kako ćeš otići noćiti pješke  :uf: :crutch:
život ti ovisi od udice- izbjegni to zlo....

dravski pecaros

dovest ce me neko..a zasto tos saznati na druzenju.... :pije:

Slaven

1. RJ 60 KN
2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60
11.RAŠO
12. ŠAJZIKA
13.MOSSI
14.DARKO
15.SLAVEN

Šima, Mrva, Durmi će ić sa mnom ako budu imali želju, lovu za druženje kad se vidimo ovih dana+ ponećemo svega šta treba :laughing7:

maverick

Ovo je tema o okupljanju...ispalo je nekih nesuglasica oko same organizacije...pa da ne nabrajam članove koji su htjeli a nisu...okupljanja smo organizirali prije nego su pojedinci i pecali....tako da sam ja odustao od te opcije i organiziram sam uz vasu pomoc....mi lokalci cemo se potruditi da to bude domacinski s nase strane i da se dobro podruzimo , lažemo kako dolikuje pravim pecarosima  :stripii:

Na druzenje su dobrodosli svi, ali meni niti macak niti kugla niti ne znam tko ne vire iz djepa i nisam u svakom momentu upucen gdje su pa da me svako malo ne pita di je ovaj di je onaj, u konacnici svi smo mi i dalje dobri prijatelji a forum je privatan i nije da se svatko uplice kako bi on zelio....mada ipak ovo je virtualni svijet...i ne bi ga ni trebalo ozbiljnije dozivljavati....

Znaci idemo na temu...i molimo se da bude lijepo vrijeme...pa da sve to uspije...za sad imamo dravskog koji je za spavanje pa mozemo se i po tom pitanju izorganizirati  :ok:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

raso

Slavene, bar ti znaš da smo mi i do sada pravili prava okupljanja i da je druženje bilo na visini. Što se tiče spavanja i produžavanja okupljanja na drugi dan, ja apsolutno podržavam tu opciju i iz iskustva znamo da ta noć čini 70 % okupljanja.
Koristim ovu priliku da pozovem i članove foruma iz udaljenijih dijelova Hrvatske, ali i Srbije da dođu na okupljanje i svojim prisustvom daju doprinos. Prostora za dizanje kampa ima, a biti će toplo pa spavanje / ako ga bude / u šatoru nebi trebalo predstavljati problem.
Svi su dobrodošli. :occasion14:

Stepa

Kakva je odluka gdje je okupljanje jer ova zadnja prijava me malo zainteresirala  :occasion14:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

raso

Drava između Višnjevca i Josipovca
stara ekipa organizira :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

sandra

To kad je zadnji rok da se može prijavit.. :icon_scratch:

dus

1. RJ 60 KN
2. MAVERICK 60
3. TOKTIZ 60
4. JOZEF 60
5. DRAVSKI 60
6. ZVONA 60
7. GREYS 60
8. TONYC 60
9. PS 60
10.JURA 60
11.RAŠO
12. ŠAJZIKA
13.MOSSI
14.DARKO
15.SLAVEN
16 DUS

Stepa

Vidi ovog malog pekinezera  :uf:  :smjeh: sigurno neće doći jer će ga ovaj cijelog izlizati :stripii: :stripii:

raso

Citat: sandra  u Ožujak 24, 2014, 21:53:30
To kad je zadnji rok da se može prijavit.. :icon_scratch:
Za tebe do okupljanja :stripii: :stripii: :stripii: :stripii:

sandra

dravski pecaros

postaje sve zanimljivija ekipica....  :stripii:  :vrag:

dus

stepa sačekaj ti okupljanje na dunavu ! da ne bacaš maler i po dravi !  :toothy9:

Stepa

Znaš da sam tvoj i Slavenov veliki fan  :hello2: a već dugo nismo bili zajedno nemogu to propustiti samo ako okupljanje bude negdje gdje možemo i malo :fishing: