Trojan 200 gumenjak, isplati li se i kako uzeti?

Autor Dukulele, Rujan 05, 2016, 11:11:26

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

Dukulele

Eogana, ko da kugu imam :)
Sajzika, ajde nemoj bacat grbu sad, obeco si meni i djeci :) A i stapove moramo isprobat, ako se nisam pogubio vise u tim svim dogovorima!
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

šajzika

Moramo onda darka safatat da vidimo kod koga je to. Kontam si da je kod tomasa. Samo mora darko saznat cijenu brez prikolice. To nam ne treba :stripii:
Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Jest, javio se Darko, zna di je i sta je i sve! 

šajzika

Darko je privatnik
Takvima nevjerujemo. Jos nisi naucio a imas godina ko biblija :stripii:

Audentes fortuna iuvat

Dukulele

Kvragu, ja sam direktor u privatnoj firmi, dodje mi da sad odma i sam sebi prestanem vjerovat :) Kako ono vele,  otkad sam sam sebe uvatio u lazi, vise nikom ne vjerujem :)

maverick

I Darko je mister 10 posto pa pokusajte i taj dio izbjeći  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Šajzika ne može ovaj vikend, mora mene voditi na Dunav, a Maverick opet mora završiti Šajzikin čamac  :stripii:  :rofl2:  :stripii:
Bolje golub u ruci nego vrabac na grani!

pajdo77

Sjurite se vas 5-6,srušite čovjeka tako da je još on vama dužan a ono što je Dukulele ponio popijete i svi sretni i zadovoljni osim prodavača. Sve vas moram učit :baba:

maverick

Citat: Zagor  u Rujan 07, 2016, 15:00:46
Šajzika ne može ovaj vikend, mora mene voditi na Dunav, a Maverick opet mora završiti Šajzikin čamac  :stripii:  :rofl2:  :stripii:

Nista od toga.... :stripii: :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

Zagor

Još je dan pa se vidi raditi, do subote taman stignes ak sad kreneš(-te )  :stripii:  :rofl2:
P.S. ak bude gotov do subote dobijes od mene kulen koji je prvak hrvatske  :jede:  :stripii:

maverick

Dobar razlog...ali radim nešto drugo...pa ne znam hocu li stici...ali počinjem se truditi zbog kulena  :stripii: :stripii:

Zagor

I staru šljivu za ugrijati grlo  :pije:
Samo trebaš završiti do subote popodne, nista vise  :stripii:

Darko

Citat: Dukulele  u Rujan 07, 2016, 14:53:01
Jest, javio se Darko, zna di je i sta je i sve!

dođi kad god hoćeš , čamac je na par minuta od neptuna i dobar je , plastika je zdrava , nije lupan , prvi vlasnik , malo km ima , m neznam jel ide bez prikolice ali vidićemo  :hi:
Teško je biti budala , prevelika je konkurencija.

Zagor

Jel prikolica ima papire? Ako ima onda cu je ja uzeti ak ce pasati za moj.

šajzika

Audentes fortuna iuvat