Odg: Ribolovnice za tekuću godinu!

Autor mlb, Siječanj 04, 2017, 13:06:46

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

dravski pecaros

ma ja sam več odavno reko da čamce treba van iz stare drave pa da vidimo onda majstore

KoDar

Citat: miha  u Siječanj 08, 2018, 10:39:23
Citat: Dukulele  u Siječanj 08, 2018, 09:55:46
Citat: dravski pecaros  u Siječanj 07, 2018, 20:41:31
ribnjak petrijevci,nard,ladimirevci,stara drava repnjak,bajeri u bizovcu,  :bye:

Ooo pa super bokte, hvala dravski :)
E sad jos jedino ne znam te lokacije, a valjda cu isceprkati  gdje se sta nalazi pa da malo izvidim :)  Za bajere u bizovcu sam cuo da za varalicarenje nema nista, a ovo ostalo pojma nemam no super su to vijesti.
nema ti tu ribe ...na staroj dravi repnjak če te brzo riješiti ...nemaš koncesiju ...tamo je sve izparcelirano ....nemožeš ni nasljediti komad vode .... :stripii:...gore nego u kneževini Monako...
To mi miriši kao da su bajeri na Jugu 2 u Osijeku... I tamo ribiči imaju "svoja" mjesta.

miha

jedno je sigurno što se tiče stare drave ...ribočuvar je redovan kontrola ribolovnica je česta ...a sve ostalo je  :uf:...labudovi ...dabrovi ...vidre ...

Dukulele

Ja nemam  problema sa kaubojima i indijancima i starosjediocima, tom ekipom koja misli da moze svojatati vodu.  Svakako namjeravam belly boatom obici staru Dravu, eventualno i Bizovacke bajere ako ne bude predstavljalo problem (Ne zna kolega Dravski el dozvoljeno ili nije).

Na Jugu 2 sam imao ove godine situaciju s nekim penzionerom lokalnim koji se ljutio na mene sto mu je cep nosio vjetar 15-ak metara udesno na mjesto gdje ja bacam pa mu plasim ribu varalicama. Onda sam lijepo varkom uhvatio njegov cep, dovukao ga do obale i nazvao majstora  preko njegovog silka da dodje na kratak informativni razgovor ako zeli cep nazad. Brzo se dedica dozvao pameti.  Prosli smo kulturu ponasanja na vodi i ribolovna prava i dozvole.  Mir boziji od tad.   
Kad sam mogo nisam htio, sad kad hocu ne mogu.

KvacakZu

U kopačkom nemaju više dozvola sve prodali  :sha: :sha: :sha: :sha:

šajzika

Tak vam i treba kad dugo cekate da bi kupili dozvolu :stripii:
Audentes fortuna iuvat

maverick

Citat: KvacakZu  u Siječanj 08, 2018, 13:16:45
U kopačkom nemaju više dozvola sve prodali  :sha: :sha: :sha: :sha:

Pa koliko su imali...7 komada  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

Ja sam u srijedu na vodi molim da gos.Kobac ima ovo u vidu  :hi:

maverick

Bolje da to nisi sad napisao. Čekace te u zasjedi  :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KvacakZu

Stepa

Platit ću da ga uhapse :stripii: :clap2: matori kriminalac mjesto da kupuje mjesto na groblju on bi na pecanje :stripii: :stripii:
Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

maverick

KvacakZu

Stepa

Samo lijen čovjek ne može ulovit ribu

Debeli šef