RIBOLOVNA ZAJEDNICA OSIJEK 2019

Autor maverick, Ožujak 15, 2018, 19:40:01

« natrag - naprijed »

0 Članovi i 1 Gost pregledava ovu temu.

No

:uf:

Plastificiranje komada papira 100 do 200 kuna?   :sha:  Pa to je perverzija

Zna li se možda autor te ideje? Trebalo bi ga nominirati za nobelovu nagradu za ekonomiju u prvobitnoj zajednici. Jbt. nama stvarno nije dosadno   :uf:   :stripii:   :crybaby2:

šajzika

Ne znam oce biti kakvih izmjena na samom uvjerenju o polozenom ispitu.
Vjerujem da ce biti jer bi inace svako mogao sam plastificirati i oni ne bi dobili dio kolaca.
Audentes fortuna iuvat

retfala

maverick

Citat: šajzika  u Veljača 18, 2020, 19:19:47
Koliko sam nacuo nagodinu neces moci kupiti ribolovnu dozvolu bez tog plastificiranog uvjerenja , tako da bi trebao.

Da za slijedecu ce biti obvezno...valjda s tom plastifikacijom ulazis u sustav za registraciju pri kupnji preko neta...ako sam dobro shvatio
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

pajdo77

Jel o ovom pričamo? Ako je tako ja imam dvije,ja ponavljo razred. Čemu sada druga ako je svrha tog komada papira ista a ta je da si upoznat sa vrstama riba,njihovom lovostaju i ponašanju na vodi? Jedino ako nekom ne treba opet krava muzara pa opet treba na legalan način izvući od članova neku kunu za lokalne derneke. Onda se čude što je članova sve manje. Fali nama jedan Matija Gubec pa to razvijat motkama.

Poslano sa mog ASUS_Z00ED koristeći Tapatalk

šajzika

Citat: retfala  u Veljača 18, 2020, 19:41:01
Gdje mogu kupit to uvjerenje
Vjerujem da Vi gospodine to sve vec imate. Vas nista ne moze iznenaditi :hi: :stripii:

@pajdo

Ti moras svakako da rijese dilemu prezimena :stripii:
Audentes fortuna iuvat

pajdo77

To ti govori koliko su pismeni a vodili bi jednu takvu udrugu. Njihova sramota,zato i slikao da vidimo tko nas vodi.

alex7777

Zvao malo prije ŠRD i kazu slijedece  , sastancili  :stripii: , nisu dogovorili nece se MORATI vadit nova plastificirana vrijedi stara  :uf:

pajdo77

maverick

Mislim da im je taj sastanak prosao s knedlom u grlu...kruze price da postoje izvadci o njihovom poslovanju...Naravno ...uredno kao i uvijek...sve transparentno i po slovu zakona...pa ih to sigurno malo i muči ... :stripii:
Život se ne mjeri brojem udisaja koje napravimo, nego trenucima koji nam oduzmu dah"

KoDar

Moje Uvjerenje  je već odavno plastificirano, čim sa ga davnih dana dobio. Ali, u Glasu piše da ćemo dobivati nova Uvjerenja u obliku bankovnih kartica, ako se ne varam.

nekinho

Upravo tako sam i ja shvatio, pa neće mi valjda uzeti 100kn da mi plastificiraju karton koji sam već odavno čim sam ga dobio sam plastificirao. Evo ga izgleda ko novi.
Biće to u obliku neke kartice, poput bankovne, time ćeš se prijavljivati u sustav na internetu, tako kupovati dozvole (godišnje i dnevne po potrebi) i tako će moći nadzirati priljev novca po društvima. Sve ostalo što se tiče gospodarenja vodama i dozvoljenom ribolovu na pojedinim područjima ostaje isto. Nema jedinstvene, a niti županijske dozvole... Reciprocitet će se i dalje dogovarati među ovlaštenicima područja kao do sada (koliko mi poznato), a vjerujem i dalje o tome ćemo znati najranije u travnju, svibnju, po mogućnosti u srpnju za tekuću godinu.
Jednom riječju izvrsno!  :uf:

dxdandy

Citat: KoDar  u Veljača 13, 2020, 17:54:22
Zašto, recimo, reciprocitet ne bi bio potpisan  i za npr. Karašicu, Vučicu, Dunav? Zašto bi morali vaditi nekoliko dozvola?Pa, zar ne živimo u istoj državi!? Vozačka dozvola vrijedi u cijeloj državi, a ovdje svakih par kilometara moraš imati drugu dozvolu za ribičiju! Tko je tu lud?!

Slazem se sa ovom tezom jedna dozvola za sve slatke vode izuzev nekih privatnih za koje treba platiti posebno ili dnevnu ili dozvolu kod njih samo za njihovu vodu. Ja sebi jos kupujem i dozvolu za more. Prvo kosta manje, 400kn i s njom mogu pecati po cijelom Jadranu a ne samo na nekom dijelu Jadrana. Sto i mi ne bi mogli biti takvi. Mislite da bi proslo kod dalmosa ili istriana da mu kazes da moze ici samo u krugu od 10 milju u ribu a ako hoce dalje da mu je tamo druga dozvola. Pa zapalili bi pol drzave zbog toga. I kako se njihova drustva od toga mogu financirati a nasa jadna ne mogu. U svakom gradu ih po par komada i svako bi samo pare i hebe mu se manje-vise za ostalo sem da se jede i pije.
Eto ja kupim dozvolu za more, pa onda za Dunav i meni j to puno para i onda ne mogu ici ili na Dunav kuda zelim ili na Savu ili u vlastiti grad jer mi dozvla vrijedi samo za Osijek. Pa fuck. Sve sam vise razmisljanja da ni ne kupujem a idem pecati pa se okrecem i gledam jel ide tko. Meni je to debilana. Pristao bih da platim 500,00kn i da mogu i na Neretvu i na Mirnu i na Bosut ili gdje ja to hocu. I jedna za more ako mora biti odvojena i super. To je neko moje razmisljanje.

miha

Citat: dxdandy  u Veljača 19, 2020, 10:22:52
Citat: KoDar  u Veljača 13, 2020, 17:54:22
Zašto, recimo, reciprocitet ne bi bio potpisan  i za npr. Karašicu, Vučicu, Dunav? Zašto bi morali vaditi nekoliko dozvola?Pa, zar ne živimo u istoj državi!? Vozačka dozvola vrijedi u cijeloj državi, a ovdje svakih par kilometara moraš imati drugu dozvolu za ribičiju! Tko je tu lud?!

Slazem se sa ovom tezom jedna dozvola za sve slatke vode. Ja sebi jos kupujem i dozvolu za more. Prvo kosta 400kn i s njom mogu pecati po cijelom Jadranu a ne samo na nekom dijelu Jadrana. Sto i mi ne bi mogli biti takvi. Mislite da bi proslo kod dalmosa ili istriana da mu kazes da moze ici samo u krugu 10 milju u ribu a ako hoce dalje da mu je tamo druga dozvola. Pa zapalili bi pol drzave zbog toga. I kako se njihova drustva od toga mogu financirati a nas jadna ne mogu. U svakom gradu ih po par komada i svako bi samo pare i hebe mu se manje-vise za ostalo sem da se jede i pije.
Eto ja kupim dozvolu za more, pa onda Dunav i meni j to puno para i onda ne mogu ici ili u Dunav kuda zelim ili na Savu ili vlastiti grad jer mi dozvla vrijedi samo za Osijek. Pa fuck. Sve sam vise razmisljanja da ni ne kupujem a idem pecati pa se okrecem i gledam jel ide tko. Meni je to debilana. Pristao bih da platim 500,00kn i da mogu i na Neretvu i na Mirnu i na Bosut ili gdje ja to hocu. I jedna za more ako mora biti odvojena i super. To je neko moje razmisljanje.
... sve je ovo divno krasno al mislim da od toga nikad neče biti ništa ...svako selo svoja bara i branje para....

KoDar

Da, i ja tako mislim. Sve je to napravljeno da bi par ljudi u svakoj udruzi ili klubu "sisalo" lovu, "borili" se za naša prava, a u stvari da bi ostalo isto ili za sebe. Nekakve kozmetičke promjene Zakona ili u Zajednici ne smatram napretkom, jer mi ne dobivamo ništa pošto nas ne slušaju,a naše želje za pozitivnim promjenama nisu od jučer. Oni samo pričaju o borbi za naša prava, ali nam, u stvari, mažu oči.